hocam ne macera yaşamışsın sen öyle, ben böyle bir şey yaşasam bir kaç gün kendime gelemem hayatı biraz sakin yaşa bu kadar adrenaline bünyen dayanmaz...
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
Balikesirde sakindir tabi trafikte yok dimi?
Biraz geç çıkıyorum iki sabahtır, üst üste Hasdal Okmeydanı bağlantı yolunda tam aynı yerde birkaç otobüs ve arabalı polis konvoyuna denk geliyorum. O saatte (8:20-30 civarlar...) nereden nereye gidiyorlar acep?
2011-2012 de balıkesir merkezdeydim sakin güzel bir yerdi şimdi nasıl ki oraları ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
benim çok hoşuma gitmişti koca şehir ilçe havası veriyordu sakindi
Evet Balıkesirin trafiği sakin olur bizde böyle fbı'lar çevre yolundan geçmiyor asddfg hahaha Ne oldu birden Balıkesire daldınız ?
Bahsettiginiz otobusler adliye personeli veya goreve giden polisler olabilir. Onlara lafim yok ama 200 araclik konvoylara uyuz oluyorum en sondaki aractan bana silah gosterip yanimiza yanasma diger seritten git diye bagirmislardi
Neredeyse her sabah adliye araçlarıyla aynı güzergahta trafikteyiz.
Bazılarıyla tanış olduk
Abi sen önden devam et. 100 m sonra döneceksin zaten diyorlar![]()
Jandarmanın motosikletli ekiplerine denk geldim ,çevre yolunda biraz mesafe verip arkalarına takildim .gaziemir sapağında çevre yoluna giriş yapmışlardı.
Sağolsunlar sayelerinde işıkkent çıkışına kadar hızlı ve güvenli bir sürüş yaptım
Biraz geç çıkıyorum iki sabahtır, üst üste Hasdal Okmeydanı bağlantı yolunda tam aynı yerde birkaç otobüs ve arabalı polis konvoyuna denk geliyorum. O saatte (8:20-30 civarlar...) nereden nereye gidiyorlar acep?