- Konu Yazar
arkadaşlar öncelikle bir bayramgünü Normal şeritte ilerlerken park halindeki otomobil u dönüşüne geçti beni gördüğü halde durmadı ve ona arka kapıdan çarpıyordumki arka kapınin önünde çocuklarını Fark ettim ve frenlere abandim sonuç olarakta kayarak düştüm ama arabada çizik yok neyse Motorda hafif granaj çizikleri vs. Motorumun parçaları çok pahalı adam 100tl ödemeyi kabul ettiisede ben etmedim ve tutanak tuttuk Tabi herif aracı hemen çekti resimde çekemedik sigorta şirketi tutanağı kabul etmedi neymiş çarpmam gerekiyormuş ne kadar uğraştıysamda çalacak kapı bulamadim Internette gezerken SIGORTA TAHKIM KOMISYONU nu buldum sigorta şirketlerinin insanlara yaptığı haksız kararlara mahkeme olmadan 35tl karşılığında yeniden hakem heyetine Tabi tutuyor ve daha derin inceleme yapıyorlar Eğer siz haklı iseniz onlar bulup sigorta şirketini size parayı ödemeye mecbur bırakıyor öyle sigorta şirketlerinin astigim artık kararlarıni kabul etmek zorunda değilsiniz hele hele çok para harcayarak mahkemelerDE uğraşmayın neyse diyeceğim benim gibi mağdur olan varsa forumda tlf numaram var yardımcı olurum yeterki su araba kullananlar kendini birşey sanmasın sonuçta daha kırmızıda geçmişligim yok biz kurallara uyuyorsak herkes uysun bizim canımiz araba içinde olandan daha kıymetsiz değil