Sivi conta belli oluyor?

S.A

Ortalama 1 ay kadar once krank kolu gevsemesinden dolayi motoru acip, rektefeydi, taslatmaydi krank kolu degisimiydi vs islemler yapildi. Gece boyu surunce haliyle eve gectim. Ertesi gun aksama gittigimde usta motoru toplamis, calisir durumdaydi. Neyse rodajdi oydu buydu gecen gun yakin bir arkadasim motoruma talip oldu. Kendim motoru incelerken fark ettim ki, usta motoru kapatirken motoru kapattigi 2 blok arasina sivi conta surmus. Kafasini yaklastiran gayet duzgun bir sekilde anlayabiliyor. Aksama resim atacagim suan okuldayim, bu contanin belli olmamasi icin yapilacak birsey var mi? El ile tutup biseyler yapmayi denedim el girmiyor. Yardim ve onerilere asiri derecede acigim. Ayrica, o bolum acilsa ve orjinal conta takilip kapatilsa sorun hallolur mu? Yardimci olmaniz temennisiyle tesekkurler ..

benim bildiğim sıvı conta belli olur zaten hocam. bende el değmemiş motor var belli.

sıvı soğutmalı motorlarda sıvı conta kullanılmasına karşıyım, herşey olabilir. nedir yani orjinal conta kaç para ki? neyden kaçmış ustan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar