Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isim:ferhat
ikameti:muğla/marmaris..1992'den buyana butaraftayım
meslek:ahçı:soğuk meze ismi lazımdeğil!! bir tatil köyünde....:cherry:

ben cruiser sevdalisi bir gencim yasim 17, 18 e giricem yakında. istanbul kadikoyde oturuyorum. meslek olarak sporcuyum butun savunma ve savas sanatlariyla ilgileniyorum ama ana bransim sanda / wushu tabi bu ulkede para etmedigi için şimdilik bi magazada tezgahtarlık yapiyorum herhalde ilerdede yakın koruma falan olurum. metal, rock ve cruiser felsefesi beni yansıtıyo yada tam tersiben bunlari yansıtıyorum ole karısık bi olay :) . şimdilik yeni basladigim ve acemi oldugum için superlight 150 ilerde ise bi regal raptor 250 artik hala yasiyo olursam daha ilerdede Suzuki M800 Intruder istiyorum belki model degiştirebilirim ama tarz asla. motor heycanıyla anlamasiz bi insan ve doga sevgisi duymaya basladim hadi hayırlısı :rendeer:

slm,
adım yalçın,
ayakkabı tamir ve bakım işleri ile uğraşıyorum, 24,5 yaşındayım,
yaşlanmaya devam ediyorum... 1.5 yıldır ata:) pardon motora biniyom

Adım Sahin 17 Yasındayım Elektrikci de Calısmaktayım Yarısmaya Istanbul'dan Katılıyorum:mrgreen:
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

merhaba ben A.Savaş
27 den 28 e tırmanış esnasında aLçak irtifada yaşam mucadeLEsine dewam ki sanırım bazıLArI buna sürünmek diyor. :) Bir şirkette finans uzmanı oLmam gerekLi ki bu kadrodayım ama sanırım na`aLaka işLerden başımı aLamıyorum..
apriLia Rs 250 sahibiyim ( apriLia SS Lari neden bu kadar kötüLüyorsunuz anLamıyorum.. )
tanışıp kaynaşmak zevkLi gibi..
istanbuL / avcıLArdayım..

Merhaba Ben Tevfik
Eşim Aysel
Yaşımız 55 , 49
www.istanbulda.com kurucusuyum
Uzmanlık Dallarım
Elektrik , Elektronik , Haberleşme , Motorsiklet , Bisiklet , Otomobil , Bilgisayar
Yerel Radyo Radyo , Yerel Televizyon , Kameramanlık , Telsiz , İnternet , Fotoğraf , Video , vs gibi ufak tefek şeyler...

Eğer yanlış ise herkes yıllardır yanlış yazıyor benim gibi HIYARLAR dahil...

www.motorcycle.com/ = MOTOR SAYKIL : motor siklet yanlış ise düzelitin bende öğreneyim

A motorcycle or motorbike is a single-track, two-wheeled motor vehicle powered by an engine.
Kaynak : http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle

Saygılarımla

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
02,12,1986
marmara spor akd. öğrenci. ara sıra tenis eğitmeni...nadiren voleybol antrenörü,biraz masör,zorlasak fitness trainer. iş verene göre :)

Arda İst kadıkoy. 23 yaşındayım ozel bi firmada onemli bir mevkide boş gezenin boş kalfalıgını yapıyorum. ama okul yeni bitti de ondan :)

yaş 39,
Makina Muhendisi,
CNC takım tezgahları satış ve teknik destek - Bpaşa.,
İstanbul-eyup

Yeni motor meraklısı - GSR600 sahibi

Şükrü K.. /Şanlıurfa & Alanya
PINAR satış destek aktivite personeliyim
50cc mirage 125cc kangda ikiside alanyada
kısmete yakında yamaha olacak modelini sölemem:D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar