Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Motosikleti
Ducati Multistrada V2S 2025, Peugeot Django 125 2024
Selamlar
Ben Emre yaşım 29 Antalya. Uçak bakım teknisyeniyim.

Arkadaşlar sitenin yaş ortalamasını merak ediyorum... Daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum (daha doğrusu rastlamadım) Hatta buraya herkes yaşını, mesleğini filan kısaca kendini tanıtan bir mesaj gönderse hoş olur diye düşünüyorum...

Adım Alper Kanar, yaşım 22 Sakarya Üniversitesinde Turizm İşletmeciliği Okuyorum...
Adım hilal, yaşım 27 oldum doğum günüm ☺️ Anaokulu öğretmeniyim..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Veysel günler geçti yaş altmış oldu
Döküldü yaprağım güllerim soldu
Gemi yükün aldı gam ilen doldu
Harekete kimse mani olamaz
=Aşık Veysel=
89f01j0.jpg

Yaş 37 lokasyon İstanbul. Diş hekimlerine Dental cihaz ve sarf malzeme satışı yapıyorum…

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
35 yaşımda foruma üye oldum, şu an 46'yım. Bu 11 senede çok şey gördüm. Bazı üyelerin burada yaş aldığını, zamanında popüler yazarlar olup da zamanla kepaze olup şu an adlarının hatırlanmadığı, bir zamanlar bilgi ve deneyimiyle çok yararlı olup şu an foruma küsmüş, şu an aktif olup da motosiklete dair Google harici zerre bilgisi olmayan, hayatlarında dilleri uzun olup da yan şehrine gitmemiş bir çok üye gördüm.

Velhasıl zaman geçiyor. Eski, yeniye yeniliyor. Devir şu an gençlerin devri. İstedikleri gibi fik fik soru sorsunlar, istedikleri gibi babaları yaşında adamları eleştirsinler, saçmalama konusunda çekinmesinler. Bu dönem, yeni bir dönem.

En kötüsü de yazılarını hatırladığım ama şu an rahmetli olan üyeler.

Son düzenleme:
Herkese selam. 31 yaşımdayım. Part time kozmonotum. Siteyi geçen sene takip etmeye başlayan basit bir endurocuyum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar