- Motosikleti
- Suzuki Burgman 650
Evet o gençler hep çinliye binecek.50yi geçmemiş kimseye v strom aldıramazsınız o kadar çirkin alete hiç bi genç binmeyecek..
Evet o gençler hep çinliye binecek.50yi geçmemiş kimseye v strom aldıramazsınız o kadar çirkin alete hiç bi genç binmeyecek..
Adım hilal, yaşım 27 oldum doğum günümArkadaşlar sitenin yaş ortalamasını merak ediyorum... Daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum (daha doğrusu rastlamadım) Hatta buraya herkes yaşını, mesleğini filan kısaca kendini tanıtan bir mesaj gönderse hoş olur diye düşünüyorum...
Adım Alper Kanar, yaşım 22 Sakarya Üniversitesinde Turizm İşletmeciliği Okuyorum...
Vay Osm@n Aga doğum günün kutlu olsun. Canvasız, Photoshopsuz, CapCutsız sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmen dileğimle..Veysel günler geçti yaş altmış oldu
Döküldü yaprağım güllerim soldu
Gemi yükün aldı gam ilen doldu
Harekete kimse mani olamaz
=Aşık Veysel=
![]()
FatoşÖpsüz olmaz. Mutlu olsam Mesut olamam, Mesut olsam Bahtiyar olamam.Vay Osm@n Aga doğum günün kutlu olsun. Canvasız, Photoshopsuz, CapCutsız sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmen dileğimle..![]()
Abi gözünü seveyim gençler sence keyfinden beğendiğinden mı alıyor o motorları kurduğun cümleye bak yaEvet o gençler hep çinliye binecek.Servisler de (bulabilirlerse) onlara binecek !
![]()
üstünlerine gitme burada çok bunak var bi ömür çalışıp hayatlarındaki başarısı japon malı bi motosiklete sahip olmak olanAbi gözünü seveyim gençler sence keyfinden beğendiğinden mı alıyor o motorları kurduğun cümleye bak ya![]()
Sağlıklı Ol yeter Osm@n aga.FatoşÖpsüz olmaz. Mutlu olsam Mesut olamam, Mesut olsam Bahtiyar olamam.
Arkadaşlar benim böyle bir Dörtlüğüm felan yok bu Osm@n denen abi sizi kandırıyorVeysel günler geçti yaş altmış oldu
Döküldü yaprağım güllerim soldu
Gemi yükün aldı gam ilen doldu
Harekete kimse mani olamaz
=Aşık Veysel=