Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Selamlar, anısı olsun hiç yoksa. Belki birgün emekliliğimi burada kutlarım...

Ali, 2025 itibariyle 27 yaşındayım. Motosikletim 2023 DL 650 XT (AL7). Uzakyol Chem./Oil tanker gemilerinde 12-4 vardiyacısıyım. :)

Motosikleti
Hero Dash125
Arif. Yaş 40,Kuryeliğe göz kırpıyor.😁Üç yıldır motosiklet içerikleri takipçisiyim. Görerek öğrenilseydi atasözüne girmeyelim. Görerek öğrenme bilimsel olarak etkili bir metot olarak ifade edilmektedir artık. Tabi ki yetmez, A2 otomatik ehliyetle, güvenli sürüş başlangıç eğitimi ve yoğun pratiklerle orta kıvamda sukuatçı😜 olmayı planlıyorum şimdilik. Sonrası, analiz yaparak sürmeyi seven ustalarla tanıştıkça şekillenir gider kanaatindeyim. Tekerlere karahindiba değmesin. 🖐

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Adım Faruk, yaş 36, aranıza İstanbulda katılıyorum, Bilişim Sorumlusu olarak çalışmaktayım. 5 senedir ehliyetim olmasına rağmen bazı nedenlerden dolayı (hanım) fazla tecrübem yok, toplamda 3bin km filandır. Sakin bir sürücüyüm, inşallah tecrübe kazandıkça sapıtmam :rolleyes: İstanbul içi motor grupları ile tanışmak görüşmek ve tecrübelerinden yararlanmak isterim.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Yaş 46 olmak üzere,
Bu nedenle daha genç arkadaşlara tavsiyem ( sitenin yaş ortalaması baya düşükmüş 😌) lütfen vaktinizi keyifli ve faydalı faaliyetlere daha çok ayırmaya çalışın. Zaman gerçekten hızla geçiyor(muş).
Küçük çaplı ticari emtia alım satımları ile uğraşıyoruz bir süredir eşimle beraber, bir de tercüme bürosu olarak faaliyetimiz var yine birlikte. Çok şükür kimseye muhtaç olmuyoruz.
Z900 RS kullanıyorum havalar güzelse ve keyifliysem.
Şehir içi işlerinde de hanımın Yuki Gelato 150 cc motorunu kullanıyoruz.
İstanbulda arabayı nerdeyse hiç kıpırdatmıyoruz yerinden sinirlerimizin zıplamaması için.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yaş 46 olmak üzere,
Bu nedenle daha genç arkadaşlara tavsiyem ( sitenin yaş ortalaması baya düşükmüş 😌) lütfen vaktinizi keyifli ve faydalı faaliyetlere daha çok ayırmaya çalışın. Zaman gerçekten hızla geçiyor(muş).
Küçük çaplı ticari emtia alım satımları ile uğraşıyoruz bir süredir eşimle beraber, bir de tercüme bürosu olarak faaliyetimiz var yine birlikte. Çok şükür kimseye muhtaç olmuyoruz.
İstanbulda arabayı nerdeyse hiç kıpırdatmıyoruz yerinden sinirlerimizin zıplamaması için.
sitenin yaş ortalaması düşük değil beyefendi siz çok yaşlısınız :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yaş 46 olmak üzere,
Sitenin yaş ortalaması düşük değil, bu konu çok eskiden açılmış bir konu, burada yaşını yazanların çoğu EYT'den emekli oldular. :)

Benden 9 yaş küçüksünüz, gençliğinizin tadını çıkarın, bol bol gezin tozun eğlenin.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ahmet abi de diyor ki sende yaşlanacaksın :D
Anlamayacaksın yani zaman hızla akıp gidiyor diyor ..
Bizim köye iç güveysi gelmiş "Pısır Ahmet" isimli bir amca vardı. Biz 15-20 yaşlarda iken o 45-50 yaşlarındaydı.
Bize kızdığında "evladım siz de görürsünüz kocayaraktan" derdi. Ki, gördük sonradan. :rolleyes:

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Siteye uye oldugumda 2007 yilinda MZ kullaniodum, oda yilda 200-300 km, memlekette dedemin MZ i ile gezmek icin gun sayiyordum. Simdi 18 sene sonra yas oldu 39, istanbulda ikametim ama yilin 6 ayi calisiyorum, 6 ay tatil ortalama 10K yol yapiyorum. Cogu sehir icin ve 1/4 ise sile tekirdag canakkale arasi. Muhendisim.

Motora dair soyleyecegim tek sey, bambaska bir dunyaya gecit kapisi. Tum dunyevi olgulardan arinip sadece yol ve motora odaklaniyorsunuz. Benim icin motor ozetle hayatin tum dertlerinden siyrilmak icin severek bindigim beni bambaska dunyalara goturen bir tutku. Bu tukenecek bir baglilik degil, onca yildan sonra bunu gordum. Insan herseyden vazgecebiliyor ama motorundan asla :)))

yarinimizin bile kesin olmadigi bu dunyada nefes aldikca gazlamak niyetindeyim :) herkese saglikli emniyetli ve bol adrenalinli surusler dilerim

1 martta 26 yaşına giriyorum, 30'a 20'den daha yakın olmak çok acayip hissettiriyor ya. Bi de adamlar 45-50 yaşında kafayı yersin lan.. :D Şaka bir yana, sakatlandığım için motor süremiyorum iyice yaşlanmış gibiyim.. Özledim..

Bizim elin gavuru diye nitelendirdiğimiz avrupalılardan eksik olarak yaptığımız en önemli şey, mantığımız ve duygularımızı birbirine karıştırmak. Her konuda herkesin bir fikri vardır. Fikirler saygındır. Görüşler saygındır. Karşıdakinin fikri bize saçma gelse de bu onu saygın bir fikir yapmaktan alıkoymaz. Karşıdakinin fikrine katılmasak da bu karşıdaki insanı değersiz veya aptal yapmaz.
İşte karşıt fikirlere değer vermeyi öğrendiğimiz ve kendimizi karşıdaki kişilerin yerine koyup empati yapabildiğimiz an yolun yarısını almış oluruz. Emevileri İspanya'dan atan Katolik isabel bunu nasıl yapmış hiç düşündünüz mü?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar