Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Yalova'da yaşıyorum 41 yaşındayım. Şu an Pulsar N250 sahibiyim, yeni aldım ve 4. motosikletim. Elektrik üretim operatörüyüm.

Bursa dan Özgür E.M.L. elektrik bölümü mezunu elektrik-makine bakımcılık yapıyorum. 2006 Honda CG 125 sahibiyim 26 yaş (ortalamanın göbeğindeyim heralde..:) )

3 kasım 2006 da kullandığım oyu değişemedim siz oy kullanmışsınız diyor, 2 ay içinde emekli oluyorum yani naapalım...

23 yaş ordu...diye 2006 da mesaj ile baslamisiz bu aleme...simdi yas 39 diyip tekrar selam olsun motosiklet.net e

Selamlar yıllar sonra tekrar geldim ferhat ben hepinize kazasız sürüşler dilerim

Yaşım 16, mesleğim öğrencilik. Sahip olduğum motoru bu yaz 5 katlı bir tatlıcıda tek temizlikçi olarak gece çalışıp aldım.

Vay be. Şu siteye ilk üye olalı 2005 te 15 yaşındatdım. Şimdi yıl oldu 2024 yaş oldu 34..

Yaş 25, 112 doktoruyum. Geçen sene yakın arkadaşımdan dominar 400 almıştım. Tabi öncesinde 10 sene civarında memlekette mondial Cub kullanmisligim var. Denizliliyim İstanbul Anadolu’da yaşıyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu başlık açıldığında yazanlar şimdi emekli olmuştur.
Baştaki anket de değişmiştir kesin.

Merhabalar, bir ay onbir gün önce arabamı satıp, bir ay dokuz gün önce de ilk motosikletimi aldım. Sizlerin arasına Rize'den katılıyorum. Yaşım 28. Mayıs celbine tecili bozdum ülkenin gidişatından sıkılıp. O zamana kadar da dağın başında olduğum için motosiklet hakimiyetimi geliştiriyorum. Frenleme, kontra ve ters kontra gibi konuları, viraj dönüşlerini vs. çalışıp duruyorum. Şimdilik her şey güzel gidiyor. Hatta ters kontra başıma gelen bir kaza ihtimalini önlememde çok yardımcı oldu. (Daha doğrusu çaylığa uçmamamı sağladı) Ana yol haricinde motoru sakin kullanmayı, dere tepe dolaşmayı seviyorum. Askere gidince en çok özleyeceğim şeylerden biri olacağı kesin. O zamana kadar Nisan ayında bazı güzel yerleri dolaşıp videoya almayı düşünüyorum. Gelince de yurtdışı için iş başvurusu yapacağım. Küçüklüğümden beri başka bir ülkede farklı bir kültürü ve yaşamı deneyimlemek istiyordum. Bakalım dönene kadar ekonomi ne olacak :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar