- Motosikleti
- Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Aaah bee bu acıttıBu anketi cevapladığımda 16-20 seçmişim... 17 yaşındayken.
Şuan 32 yaşındayım, hey gidi zaman.
Aaah bee bu acıttıBu anketi cevapladığımda 16-20 seçmişim... 17 yaşındayken.
Şuan 32 yaşındayım, hey gidi zaman.
Eski abilerden değilim ama ben foruma üye olduğumda torun mektebe başlamıştı. Ben de elli yaşındaydım.Ben tribe girdiysem forumun eski abileri dede falan olmuştur)
sitenin yaş ortalaması düşük değil beyefendi siz çok yaşlısınızYaş 46 olmak üzere,
Bu nedenle daha genç arkadaşlara tavsiyem ( sitenin yaş ortalaması baya düşükmüş) lütfen vaktinizi keyifli ve faydalı faaliyetlere daha çok ayırmaya çalışın. Zaman gerçekten hızla geçiyor(muş).
Küçük çaplı ticari emtia alım satımları ile uğraşıyoruz bir süredir eşimle beraber, bir de tercüme bürosu olarak faaliyetimiz var yine birlikte. Çok şükür kimseye muhtaç olmuyoruz.
Z900 RS kullanıyorum havalar güzelse ve keyifliysem.
Şehir içi işlerinde de hanımın Yuki Gelato 150 cc motorunu kullanıyoruz.
İstanbulda arabayı nerdeyse hiç kıpırdatmıyoruz yerinden sinirlerimizin zıplamaması için.
Ahmet abi de diyor ki sende yaşlanacaksınsitenin yaş ortalaması düşük değil beyefendi siz çok yaşlısınız![]()
Sitenin yaş ortalaması düşük değil, bu konu çok eskiden açılmış bir konu, burada yaşını yazanların çoğu EYT'den emekli oldular.Yaş 46 olmak üzere,
Bu nedenle daha genç arkadaşlara tavsiyem ( sitenin yaş ortalaması baya düşükmüş) lütfen vaktinizi keyifli ve faydalı faaliyetlere daha çok ayırmaya çalışın. Zaman gerçekten hızla geçiyor(muş).
Küçük çaplı ticari emtia alım satımları ile uğraşıyoruz bir süredir eşimle beraber, bir de tercüme bürosu olarak faaliyetimiz var yine birlikte. Çok şükür kimseye muhtaç olmuyoruz.
Z900 RS kullanıyorum havalar güzelse ve keyifliysem.
Şehir içi işlerinde de hanımın Yuki Gelato 150 cc motorunu kullanıyoruz.
İstanbulda arabayı nerdeyse hiç kıpırdatmıyoruz yerinden sinirlerimizin zıplamaması için.
Bizim köye iç güveysi gelmiş "Pısır Ahmet" isimli bir amca vardı. Biz 15-20 yaşlarda iken o 45-50 yaşlarındaydı.Ahmet abi de diyor ki sende yaşlanacaksın
Anlamayacaksın yani zaman hızla akıp gidiyor diyor ..
Allah formun abilerine uzun ömür versinBizim köye iç güveysi gelmiş "Pısır Ahmet" isimli bir amca vardı. Biz 15-20 yaşlarda iken o 45-50 yaşlarındaydı.
Bize kızdığında "evladım siz de görürsünüz kocayaraktan" derdi. Ki, gördük sonradan.![]()
Kaç yaş üzeri abi sayılıyor?Allah formun abilerine uzun ömür versin![]()
Benim yaş 35 fazlası olan abiler amcalar dedelerKaç yaş üzeri abi sayılıyor?