Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
herkese merhaba,
Adım Erman özel bir bilişim şirketinde yazılımcı olarak çalışıyorum yaşım 25,
İstanbul 4.levent'te yaşıyorum
honda 900rr kullanıyorum.

Herkese merhaba,
Çevremdeki insanlar bana Kerim Hoca diye hitap ediyorlar, yaşım 32 İstanbul'dan katılıyorum.
Mesleğim teknik öğretmenlik, işimse otomobil + motosikletimin sigortası, vergisi ve muayenesi için para kazanmaya çalışmak.
Bilimsel adı "f/p ürünü", halk tabiri ile "dandik" malların konstrüktif faydalarının zenginleştirilmesi üzerine doktora yapıyorum.
A. Maslow'un kendini gerçekleştirme basamağındaki idealim, Çin'de bu işin duayenlerinden hayat dersi çıkarmaktır.
Herkese hayat yolunda kazasız bol keyifli sürüşler dilerim.

OHK

Oğuz Han Kılıç

23 yas Çanakkale

Doğalgaz projelendirme meslek

Motorsikletim Yamaha mt 25

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ismim arda yaşadığım yer izmir yaşım 18 üniversite sınavına hazırlanıyorum

Arkadaşlar Merhaba,
Foruma yeni üye oldum ancak henüz motorum yok. hatta motor kullanmayı bilmiyorum
yaşım 32, bankacıyım

Selam :bounce: 19, İst'Çekmeköy, müzisyenim ama motosiklet alabilmek için bowling salonunda çalışıyorum, beklerim :flower:

21 YAŞ , İş Arıyor (Şuanda Sezonluk bir işte çalışacak :) ) Honda'sı var satıp sıfır BAJAJ alacam + ekipman yapacam hayırlısı

İsmim Furkan Denizlili olup izmirde yaşayıp konya selçukta okuyorum :))) yaş 23 İzmir'de sigortacıyım :) motorum ise KUBA BLACK CAT. Selamlar herkese.

Elinizde bir istatistik bir veri tablosu olunca paylasin bari de 148 sayfanin hepsine tek tek bakmak zorunda kalmayalim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar