Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
METİN inşaat mühendisliği öğrencisiyim aranıza yeni katıldım ankaralıyım selamlar çok yakında GV250 almak istiyorum inşallah

Selamun aleyküm ismin Hüseyin bayraktar yeni katıldım aranıza yaş 29 meslek jenaratör fabrikasında çakışıyorum motor severim özellikle Chopper modeli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adım Cumhur boyum 1,95 olduğu için bana leylekbaba diyorlar samsunluyum 36 yaşındayım Askeri Ücretli Taşeron işçisi olarak çalışıyorum Bajaj Boxer 150 kullanıcısıyım

Galiba askeri ücretle çalışan hiç arkadaş yok herkez hakim, savcı, mühendis, işadamı, doktor maşallah

Son düzenleme:
Merhaba, adım Aykut. Endüstri mühendisiyim İzmit'te yaşıyorum. Bajaj Discover 125 st aldım. İnşallah sigortasını yaptıracak o kadar para bulursam kullanacağım. 😊

İsim Ferhat Meydan Konyalıyım ve Konya'da Güvenlik Görevlisi olarak çalışıyorum aynı zaman da işletme son sınıf yaş 25 e merdiven dayadım :)) 2016 Mondial extreme max 200 siparişi verdim yarın yani 04.04.2016 da elimde olcak bu kadar :))

adım mehmet yaşım 44 adanada yaşıyorum serbest meslek
motor almak üzereyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

MERHABA adım mehmet ADANA mesleğim diş protez motorum suzuki inugzuma

Merhaba Adım Güven Aydın / Kuşadası
32 yaşındayım
Kanuni Phantom 180 kullanıyorum
Turizm işi ile ilgileniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar