Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
21 yaşındayım. İşletme 3. sınıfta olmama rağmen müstakbel terkim. Hedefim tekrar sınava hazırlanarak İstanbul'da reklam ya da yeni medya üzerine okumak. Kullanılmamış ya da az kullanılmış ygs-lys kitaplarınıza talibim :)

Hiç sorma müdür denk geliyor böyle hanzolar işte . . Yalanını yiyim .

Yolun beşiktaş taraflarına düşerse çırağan sarayına çay'a beklerim

bu saatte ne diyim ki sana başka..

_____

"Hiç sorma müdür, denk geliyor böyle hanzolar işte . . Yalanını yiyim . " Kusura bakma yanlış anlamışım bu saatte :)

Son düzenleme:
Selamlar , adım Can, yaş 25.5 :) fransızca uluslararası ilişkiler mezunu yelken eğitmeniyim. özel bir yelken okulunda insanlara yelken yapmayı öğretiyorum.

diplomalı hıyarcı gibi birşey (şener şen indi galiba:D )

Selamlar , adım Can, yaş 25.5 :) fransızca uluslararası ilişkiler mezunu yelken eğitmeniyim. özel bir yelken okulunda insanlara yelken yapmayı öğretiyorum.

diplomalı hıyarcı gibi birşey (şener şen indi galiba:D )

Ben sizi Kalamış civarlarında gördüm galiba...:p

Kocaeli İl Temsilcisi
adım :irfan
yaş 37 olacak az kaldı :( ilkokül mezunuyum ama hayat üniversitesini yüksek lisans ile bitirmiş bulunmaktayım ,yabancı dilim, kuşdili, halk dili,kürtçe:) ne iş yaptığımı bende bilmiyorum , ne iş olsa yaparım abiiiii :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adım :irfan
yaş 37 olacak az kaldı :( ilkokül mezunuyum ama hayat üniversitesini yüksek lisans ile bitirmiş bulunmaktayım ,yabancı dilim, kuşdili, halk dili,kürtçe:) ne iş yaptığımı bende bilmiyorum , ne iş olsa yaparım abiiiii :)

hamur kararııım,simit yaparıııım;ustam ölmüş kendim satarııım :)

yaş 34,SDÜ işletme mezunuyum,turizim sektöründe çalışıyorum....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Ben sizi Kalamış civarlarında gördüm galiba...:p

Ne o ulem yelkenlimi lazım oldu :)
hadi ordan köftehorrr ben seni her gece rüyalarımda görüyommm karabasan metehannn :queen:

Selam Malatya'dan Önder 24 yaşındayım Veteriner Fakültesi mezunuyum. Biyokimyada araş. grv. siyim

Yolun beşiktaş taraflarına düşerse çırağan sarayına çay'a beklerim

bu saatte ne diyim ki sana başka..

_____

"Hiç sorma müdür, denk geliyor böyle hanzolar işte . . Yalanını yiyim . " Kusura bakma yanlış anlamışım bu saatte :)

Olur o saatlerde öyle mühim değil :)

Herkese selam :)
İzmir'den mustafa ama gecici olarak Sparta'da okul icin son sinif :) mekatronik ogretmenligi okuyorum SDU
Ama aslen Bulgaristan gocmeniyim
Yasim 23

Ne o ulem yelkenlimi lazım oldu :)
hadi ordan köftehorrr ben seni her gece rüyalarımda görüyommm karabasan metehannn :queen:

Arkadaşla cbf150 vesilesiyle merhabamız oldu da usta...dimek beni rüyalarında görüp fantaaazilerine malzeme yapıyon...bu İzmitin havası suyu bozuk aga hep söylerim :)

adem karabal samsun çocukluğumdan beri motorsiklet kullanırım. motorsiklet sevdalılarına selam olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar