Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Motosikleti
bmw f650 cs
Arkadaşlar merhaba adım Nadir esnaflık yapıyorum 36 yıldır motor kullanıyorum bilin bakalım kaç yaşındayım

Adım alaaddin aranıza İstanbu'ldan yeni katıldım. Koyu bir motosiklet tutkunuyum. Yaşım 58 ve 40 yıllık motor kullanıcısıyım.

yaş elli iki selam

Merhaba adım Ali Erhan YILDIRIM 2 sene Devlet memurluğu, İzmir Hava alanında USAŞ ta ,Istanbul hava yollarında satınalma bölge sorumluğu,Piyanist Şantörlüğün popüler olduğu 1984,1988 yılları arası piyanist şantörlük , inşaat ve elektrik tahahüt işleri, derken Ak Galvaniz AŞ de sekiz sene idari işler ve personel müdürlüğünden sonra Tekeüt olarak şimdiki motorum CBR 250 R ile Türkiye turlarına devam ediyorum darıs başınıza

Kac zamandir yazsam mi diye dusunuyorum. gercekler acidir! 19 gun sonra 31-40 kategorisine giriyorum. 31 doluyor yani :)
Asil işim turist rehberligi. Fakat bes yildir bir sirkette calisiyorum...

herkese hayırlı akşamlar adım abdullah akhisarda oturuyorum yolunuz düşerse beklerim. yaş 27 dersanede danışma memuruyum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :queen:

Selam, yıllardır motor meraklısıyım ama 30 yaşında ancak bir motor almaya cesaret etmiş biri olarak kendimi takdir ediyorum. :) Henüz bir çaylak olduğum ve kendimden çok başkalarını düşündüğüm için fazlaca trafiğe çıkmıyorum. Grafik tasarımcıyım. İstanbulda yaşıyorum. Ama moto kuryelik de gözüme fena bir meslek gibi görünmemeye başladı :))

slm ben mert 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum orman endüstri mühendisiyim :))))))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar