Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
İsmim Okan.37 yaşındayım.Antalyada Ali Bey Side Resort un Sound & Light Şefiyim.Ek olarak İzmir li rock grubu Rampage in bas gitaristiyim.Herkese iyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar,
Ben Yusuf VURAL, 32 yaşındayım, Avrupa Birliği Uzmanıyım. Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...

daha yeni üye oldum adım efekan 15 yaşındayım puch maxsi s 94 model mobiletim var . bazen o beni bazen ben onu taşıyıp gidiyoruz işte :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

bi kaç sene sonra bi yamaha rx king almayı düşünüyorum hastasıyım :cherry:

anaam topic varmıs burda.

melebaa, ben ergun. 24 yasımdayım. dominos pizzada restoran müdürüyüm.

ben sinan yaş 26 e-ticaret işiyle uğraşıyorum kendim. istanbul avrupa yakası beşiktaş tarafı ikamet. saygılar

Veysel Can Özezmeci.21 yaşındayım.Melikşah üniversitesi hukuk fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim.Burdan almanyadaki halama slm... :queen: :queen: :cherry:

herkese selam,yaşım 39,istanbul anadolu yakasında motosiklet bayi ve servisiyim,reklam olmasın diye marka yazmıyorum.

Adım Mustafa, Aksaraylıyım, yaşım 26, pek çok mesleğim var ama şu an sabit bir yerde en gezicisinden memurum. :bounce:

Ben Görkem,bursalıyım,23 yaşındayım,erzurumda kimya mühendisliğinde öğrenciyim..

selamlar yaş 20 bilgisayar teknisyeniyim ama aveada alarm takip merkezinde istasyon takibi yapıyorum ...

SELAMLAR BEN KADİR 20 YAŞINDAYIM ELEKTRONİK TEKNİKERİYİM KPSSYİ BEKLİYORUM HONDA CBR 125 ALAÇAMMMM

Ben Teoman EGE ,İstanbulluyum , Bursada yaşıyorum, yaşım 65 , mesleğim mimarlık.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar