Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042

gky

herkeze merhaba cbf 150 almayı düşünüyorum yakın zamanda butcem buna uygun acaba bu motorla ilgili goruslerınızı alabılırmıyım

Hasan Vatansever pamukkale üniversitesi makina mühendisliği okuyorum aynı zamanda İzmir'de kanuni ve hyosung bayiliğinde çalışıyorum

slm

adım sezen bodrumdanım motosiklet bayisinde muhasebe satış yedekparça.. her iş dermişim.. sanırım 28 olmuşum..

Merhabalar,

Adım Arca DİRİL, 17 yaşındayım 12 Temmuz da 17 bitiyor hayırlısıyla da motor ehliyetimi alıyorum.. Lüleburgaz 'danım, Lüleburgaz Lisesi 3. Sınıfta okuyorum.. Burada olduğum için de mutluyum.. :bounce:

Merhaba arkadaşlar,yaş 24...Üniversiteyi bitirdim(bölüm önemli değil,kaldırım mühendisliği değil ama:) ) Zira alanımla ilgili iş bulamadım.Lüks bir cafede(genellikle avukatlar,doktorlar vb. şahsiyetlerin takıldığı meskun bir mahalde) garsonluk yapıyorum:pr:...Yani anlayacağınız bir dava dosyası nasıl çalışılır biliyorum.Dalak,böbrek,dahiliye bilgim de vardır:queen: Ama benim bildiğim mınçıka kabına sığmaz:mrgreen:z.Çok yönlü hedefleri olan biridir.Haftaiçi 10 saat,hafta sonu 12 saat ömür boyu çalışmaz:silent:Hem de günlük 30 lira,artı bahşiş:cherry:Hele şu son 2 ay bir geçsin,yeni işimi yazacağım Allah'ın izniyle:bounce: Bu arada günboyu cafenin lap toptan giriyorum,dipnot olarak eklemek isterim:cherry:

Son düzenleme:
meraba ben ist bostancıdan onur mesleki açıdan [kuaförüm] toplumsal açıdan [esnaf] statü dersen [salon işletmesi] bide sınavlara son 1 hafta kala çalışsam da [aöf ögrenciyim] görmek istediğin yaştayım

18 Yaşındayım. Mert Eğilmez. Bursa Dobruca Sosyal Tesislerin'de Garsonluk Yapıyorum. Anadolu Otelcilik Truzim Meslek Lisesinde Okuyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
19 yasındayım adım cemal kocaelindenim :)

İsmim FATİH.
Doğma büyüme Denizliliyim.
Mesleğim : Otomasyon & Elektronik haberleşme

Merhaba Adım Engin DERELİ İstanbuldan,
Telekominikasyon firmasında Uzman Yardımcısı olarak çalışıyorum
Bu arada yaş 29

Kullanıcı adımla paralel olarak ismim Fatih, Mühendis'im (Makina Müh), yaş baya ilerledi 26'yı devirdik...

sanirsam agustosta 30 olacak.. :pr: :pr: :pr: :pr:
ama gostermiyorum :queen: bilgisayar programi yaziyorum :cat:

adım yiğithan ..
kamu personelim..
yaş 34 gibi tam hatırlamıyorum :queen:
ruhum genç daha :p

adım ümit istanbul şişli de yim..meslegim acil tıp teknisyeni ...saglık memurlugu yapiyorum özel bi hastanede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar