Bu ülkede sosyalist olunmaz yemin ediyorum...
niye ki???
Bu ülkede sosyalist olunmaz yemin ediyorum...
çok sabırlıymış valla bilmiyom aracın önüne atlaması normal değilde diğer adamın davranışlarıda normal değil kadına harbi sinir oldum yalnız gel beni boğazla diyor resmen
Kullanıcı adınızı göz önünde bulundurursak; sizden Türkçe dersi almayı tabi ki isterim.
Show haber kalp krizi geçirdi demiş ama adam hala çatır çatır yalan söylüyor. Aracın satılığa çıktığına dair paylaşımlarda var. Enteresan iş hakikaten.
https://www.instagram.com/p/BrS99O2H6pc/
Anlattığımı "Haklı,haksız ne farkeder yahu" şeklinde anladığınız için teşekkür ederim. Emin olun; bu kadar açık yazdığım bir şeyi bile anlayamayacak bir güruhla aynı grup içinde anılmak, benim de hoşuma gitmiyor.
Motosiklet benim için bir zevk değil, ihtiyaç. Ulaşım aracı olarak kullanıyorum. Başka seçeneğim olsaydı -yine emin olun ki- düşünmeden uzaklaşırdım motosikletten. Odanızdan çıkıp dolaşırsanız, dış dünyadan birazcık haberiniz olursa; söylemek istediklerimi belki anlayabilirsiniz.
Mantıklı konuşun, dinleyelim.
Agresyon Kelime Kökeni
~ Fr agression saldırı, saldırganlık ~ Lat agressio a.a. < Lat aggredi, aggress- üstüne yürümek +tion < Lat ad+ gradi, gress- yürümek, adım atmak
(ALINTI)
Yazdıklarınızdan dolayı şimdi "Kim Haklı Kim Haksız"a girmek zorundayım.Ben, yazdığım metnin hiçbir yerinde "Motorcu Haksız, Arabacı %100 Haklı" demedim ki. Kağıt üzerinde; araba kırmızıda geçiyor, motora yeşil yanıyor ve bu durumda motorcu haklıdır.
KAĞIT ÜZERİNDE.
KAĞIT!
Klişe bi söz vardır "Haklı ama ölü olmak ister misin?" diye. Ben burada; motorcunun, arabaya yol vermesi gerektiğini, belki 1-2 saniye zaman kaybedeceğini ama bu tarz bir tartışma, kaza, olay, gerginlik, stres yaşamanın o 1-2 saniyeden daha fazla kişiye kayıp yaşatacağını söylemeye çalıştım.
Ama ne hikmetse "MOTORCUHAKLIDIR.NET" üyeleri bunu anlamakta epey zorluk çekti.
Ayrıca, kadın motosiklete tekme attığı zaman motorcu, kadına vuruyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hayatında odasından hiç çıkmamış site üyeleri. O job-mob falan diyenler az bi gelin bir şey söyleyeceğim.
Şöyle bir durum hayal edin. Bir olay yaşanıyor (haklı ya da haksızsınız), birisi kalkıp eşinize vuruyor ve belki de sizin, o adama karşı fizik dezavantajınız var diyelim. Ne yapacaksınız? "Aaa ama çok ayıp, neden karıcığıma vurduğunuzu sorabilir miyim?" mi diyeceksiniz. O teleskobik job var ya, her kıvrımını hissettiririm o karıma vuran yaratığa.