Utanıyorsan motoru bırak o halde, sen de otomobile geç arkadaşım.Kırmızı,mor,yeşil farketmez geçersin güzel güzel.Haklı,haksız ne farkeder yahu!
Anlattığımı "Haklı,haksız ne farkeder yahu" şeklinde anladığınız için teşekkür ederim. Emin olun; bu kadar açık yazdığım bir şeyi bile anlayamayacak bir güruhla aynı grup içinde anılmak, benim de hoşuma gitmiyor.
Motosiklet benim için bir zevk değil, ihtiyaç. Ulaşım aracı olarak kullanıyorum. Başka seçeneğim olsaydı -yine emin olun ki- düşünmeden uzaklaşırdım motosikletten. Odanızdan çıkıp dolaşırsanız, dış dünyadan birazcık haberiniz olursa; söylemek istediklerimi
belki anlayabilirsiniz.
Mantıklı konuşun, dinleyelim.
Agresyon Kelime Kökeni
~ Fr agression saldırı, saldırganlık ~ Lat agressio a.a. < Lat aggredi, aggress- üstüne yürümek +tion < Lat ad+ gradi, gress- yürümek, adım atmak
(
ALINTI)
Kim haklı kim haksız muhabbetini geçiyorum.
Motor sürücüsünün araç sürücüsünün eşine ne zaman vurduğunu söyleyebilir misiniz? Çünkü benim tek gördüğüm saniye 32 de kadın motosiklet sürücüsüne vurmaya çalışıyor doğal olarak ta sürücü engellemeye çalışıyor.
Şayet ülkemizde ortaokul seviyesindeki kendini bilmez serserilerin bile yaptığı basit bir yöntem var kişiye gidip saçma sapan hareketler yapıp kişi hafifçe dokunsa bile bakın bana vurdu diye çığırmaya başlayıp kavga eden tiplerden ne farkı var? Araç sürücüsü de millet toplanınca sen benim karıma ne hakla vurursun deyip çektiği silah ile saldırıyor ee? sürücü böyle dedi diye motosiklet sürücüsü kadına mı vurmuş oldu?
Çektiği şey ne tornavida ne İngiliz anahtarı, tutma yerinden yukarıya doğru incelen ve oynar başlıklı bir yaylı teleskopik jop saniye 49 ile 51 ve 58 ile 60 saniye aralarını youtube üzerinden yavaşlatıp izlerseniz fark edebilirsiniz.
Şahıs aracından bir meşru müdafaa olmadığı halde yasak olan bir silah ile darp için indi ve karısını bahane edip motosiklet sürücüsün darp etti bunu anlamak çok mu zor sizin için?
Videonun sonundaki motosiklet sürücünün kamerasını gasp etmeye çalışması da cabası.
Yazdıklarınızdan dolayı şimdi "Kim Haklı Kim Haksız"a girmek zorundayım.Ben, yazdığım metnin hiçbir yerinde "Motorcu Haksız, Arabacı %100 Haklı" demedim ki. Kağıt üzerinde; araba kırmızıda geçiyor, motora yeşil yanıyor ve bu durumda motorcu haklıdır.
KAĞIT ÜZERİNDE.
KAĞIT!
Klişe bi söz vardır "Haklı ama ölü olmak ister misin?" diye. Ben burada; motorcunun, arabaya yol vermesi gerektiğini, belki 1-2 saniye zaman kaybedeceğini ama bu tarz bir tartışma, kaza, olay, gerginlik, stres yaşamanın o 1-2 saniyeden daha fazla kişiye kayıp yaşatacağını söylemeye çalıştım.
Ama ne hikmetse "MOTORCUHAKLIDIR.NET" üyeleri bunu anlamakta epey zorluk çekti.
Ayrıca, kadın motosiklete tekme attığı zaman motorcu, kadına vuruyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hayatında odasından hiç çıkmamış site üyeleri. O job-mob falan diyenler az bi gelin bir şey söyleyeceğim.
Şöyle bir durum hayal edin. Bir olay yaşanıyor (haklı ya da haksızsınız), birisi kalkıp eşinize vuruyor ve belki de sizin, o adama karşı fizik dezavantajınız var diyelim. Ne yapacaksınız? "Aaa ama çok ayıp, neden karıcığıma vurduğunuzu sorabilir miyim?" mi diyeceksiniz. O teleskobik job var ya, her kıvrımını hissettiririm o karıma vuran yaratığa.