sıskalar motor kullanamaz mı?

Mozaik arkadaşım. ben de 110ft var. motora genelde iki kişi biniyoruz ve 120 kg oluyoruz. motor bulamadım derken güç bakımından mı görüntü bakımından mı dedin :silent:

zayıf insan; daha iyi haraket eder vucudu daima rahattır şismanlarsa o diyet senin bu diyt benim denerler ama muaffak olmazlar ,sizce!

bana da transalp kullanamazsın dedi geçende biri
honda ya gittim,,yakından görebilir miyim transalp i dedim
ohhh dedim şöle bi :) kullanırım yani :) boyum yetti. kilo da alırız be ne var :mrgreen:

ben de sürekli 59-63 kilo arasında gidip geliyorum.
ama motorda çok rahatım. çok memnunum:)

zayıflık yada şişmanlık önemli deil bana göre önemli olan kişinin kendini ve motorunu bilmesi kendini kontrol etmesi önemli

lespaul_84' Alıntı:
ben de sürekli 59-63 kilo arasında gidip geliyorum.
ama motorda çok rahatım. çok memnunum:)

les abicim konu dışındasın hem sende ybr var gayet rahat kullanırsın :wiinkk:

ayrıca dishy transalp sadece üstüne oturdun hiç gaz açmadın yada viraj almadın bence ondan sonra yaz:bounce:

aklıma geldi, bi de ashes var. tığ gibi adam walla. maşşallah:)

evet ybr küçük ama, başka kimsenin alamayacağı bir performans alıyorum ybr den:) (daha zayıflarımız hariç). gerçekten çok güzel hızlanıyor.
bir de 5. viteste bayılmadan 4000 devir civarında yokuş çıkabiliyorum genellikle.

CBR1000RR' Alıntı:
ayrıca dishy transalp sadece üstüne oturdun hiç gaz açmadın yada viraj almadın bence ondan sonra yaz:bounce:

kullanamaz mıyım :silent: :salut: :salut:

dishy' Alıntı:
kullanamaz mıyım :silent: :salut: :salut:

sende üstüne oturdun cüsseli makina ayrıca ağır dengeli ama virajlarda ve yüksek devirde makinayı senin gücün zap deder ben mesela kendimi o anlarda rodeo yaparmış gibi hissediyorum

No:tecrübeyede bağlıdır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende 50 kiloyum ve motorum 110 kilo..taşımakta da zorlanmıyorum hatta büyütmeyide düşünüyorum biliyosunuz.önemli olan o dengeyi kurabilmek..kendini çok kasmadıın ve doğru yollarda gittiğin sürece uçmazsın:queen:

ya oturdum bastım yere rahatça
kilosu çok olabilir diorum zaman ve tecrübe halletmez mi :silent:
çünkü illa alcam ilerde

ilerde alır kullanırsın bence dishy, deneyimle hallolur bence.
ben de zaten büyütmek istiyorum ilerde. hayalimdeki motor fazer. ybr ile hayat mı geçer?:)
peril senden başka bir iki arkadaşımızda daha vardı galiba cbr 125. bence bayanlara çok iyi gidiyo, motogp ye gittiğimiz gün bayanlar için ideal dedim walla. bence çok yakışıyo. taşımakta zorlanıyosan biraz daha bekle madem:) fazla km yapmak önemli ama her motorun da kendi karakteri var. ve buna alışmak zaman alır.

maşallah..sitemizin erkeklerinin kilo ortalaması Türkiye genelindeki kadınların kilo ortalamaları ile aynı :queen: :queen:
49-63 kilo arası...

şaka bir yana günlük kullanımda eğer ki yarışçı değilseniz kilo ve irilik sadece motor seçiminizi etkiler..ama cüsse olarak hafif insanları motora daha iyi adapte oldukları sabit sanırım.

öle tabi ne zannettin kotumuren. sitemizin erkekleri metroseksüel ve bakımlı:queen:

eheh benim de kilom 61-63 arası :)

aslında site ortalaması dememek lazım, ne güzel minik(!) arkadaşlarımız da var :)

lespaul_84' Alıntı:
öle tabi ne zannettin kotumuren. sitemizin erkekleri metroseksüel ve bakımlı:queen:

abi n alaka bi oturuşta yarım öküz yiyorum banamısın demiyor ama benim kadarda enerjik olan çok azdır yani :bounce:

dishy yolun çok ve bu yolu 125cc ile bitiremessin ya neyse önemli olan hedef ulaşman unutmaki nası ulaştığın dahada önemli :wiinkk:

peril ben peşin peşin söliyim sen R6 al seni makinaya bağlamak için özel aparat benden :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar