sıskalar motor kullanamaz mı?

lespaul_84' Alıntı:
sen öyle san..bir de beni gör. en son moto gp buluşmasında ashes, lespaul maşşallah çok fitsin, ben de senin gibi olabilsem keşke diyodu:p :p :p

seni görmem bişeyi değiştirmez emin ol :bounce: :bounce:

bayanlar hiç motor kullanmasın ozaman öle saçmalıkmı olur 68 kg yim hiç yerden kesilmedim daha saçma

Denizli İl Temsilcisi
bende zayıfım 55 kg ama aksine mesela aynı motordan yaımda denk geliyo eğer sürücü kiloluysa hele bide yol egimliyse demeyin keyfime asfalt adama aplıyo hehehe

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

Konu dışı mesajlar silinmiştir

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

ağır adam yere,ağır motor asfalta sağlam basar. :cherry:
sıskalar biraz kilo alsın 70 iidir. :mrgreen:

yuhh 70 mi nası yani, :silent: 20 kilo nası aliyim :mrgreen:

Bende altın oranın ortalama olarak kilonun boydan 110 birim eksik olacağı şeklinde biliyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlarrr Akrep,bahtİyar,betÜl,kenan,fevzİ Ve Herkese

Son düzenleme:
benim boy 1.85 kilo 65 :) annem diyorki abin (1.90 a 100 kg :) o rüzgarda uçmaz sen uçarsın :)

ama hiç uçmadım

NİLİ' Alıntı:
arkadaşım güzel konuya değinmişsin ben 90 60 90 nım sence uygun mu:cat:

ve 55 kilo

bişey yazardım aslında ama neyse :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

NİLİ bence iyisin ve motorada çok yakışırsın :cat:

Walla bence bi sakıncası olmaz. Hem motor daha iyi gider bide rüzgara fazla alan bırakmaz zayıflar. Ben 88 kg yim belki ağırlığın amortisörlerde iyi etkisi olur motor fazla hoplayıp zıplamaz.

valla ben 18 yaşında olamma rağmen 74 kiloyum ve kalığlıyım ama zayıf arkdaşlardan daha iyi motor kullanırım varsa itirazı olan yazsın...

Bende kilodan ziyade boy sorun olacak gibime geliyor.Arkadaslar 1.70 boyum honda cbr125r almayı düsünüyorum sele yüksekliği 776mm sizce durum vahimmi yoksa rahat rahat kullanabilirmiyim???

bende 56 kilo 170 boyundayım ve şimdi 1100 lük kullanacagım şimdiye kadar da 750 lik 230kg lik motor kullandım gayette hiç kazasız 8 yıl geçirdim

kırmızı' Alıntı:
sıskalar gerçekten motor kullanmaları sakıncalı mı veya zayıflar daha düşük cc kullansın mantığına katılan var mı ? ben hiç zayıf diye havalanıp uçan görmedim:queen:
:wiinkk: :wiinkk: motor kullanırken ister zayıf ister kilolu, önemli olan şey, ayaklarının yere basabilmesi ve yere basan ayaklarıının ve tüm bedeninin sağlam olması.. yokuş yukarı motoru durdurmak zorundaysan ,hele bir de eğim varsa ,bacakları kısa kalan biri zayıf da olsa kilolu da olsa taşıyamaz. ve motorun devrilmesi de bence trafikte kötü bir durum..Bu arada bacakları yere değse dahi, ister kilolu ister zayıf olsun, önemli olan güçlü ve sağlam durabilmesidir.. ki bu da ancak bedeninizi sporla ve özellikle pilates ile "dengeli, sıkı ve sağlam" yapabilmenizle çok daha koay olacaktır. Kırmızı ışıkta durduğunda, kilo ve boyu ne olursa olsun, aniden motoru altından fırlayan arkadaşlarım da var...Bedenin kuvveti ve hakimiyeti, zayıf-şişmanlıktan da önemli bence...:rendeer:

bence daha da ıyı kullanır.Bosu bosuna fazla kıloyu motora tasıtmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar