lespaul_84' Alıntı:sen öyle san..bir de beni gör. en son moto gp buluşmasında ashes, lespaul maşşallah çok fitsin, ben de senin gibi olabilsem keşke diyodu![]()
![]()
![]()
seni görmem bişeyi değiştirmez emin ol :bounce: :bounce:
lespaul_84' Alıntı:sen öyle san..bir de beni gör. en son moto gp buluşmasında ashes, lespaul maşşallah çok fitsin, ben de senin gibi olabilsem keşke diyodu![]()
![]()
![]()
starsailor' Alıntı:kıvanctf...
vücut kitle indeksimiz ne olmalı:mrgreen: :mrgreen:
NİLİ' Alıntı:arkadaşım güzel konuya değinmişsin ben 90 60 90 nım sence uygun mu:cat:
ve 55 kilo
:wiinkk: :wiinkk: motor kullanırken ister zayıf ister kilolu, önemli olan şey, ayaklarının yere basabilmesi ve yere basan ayaklarıının ve tüm bedeninin sağlam olması.. yokuş yukarı motoru durdurmak zorundaysan ,hele bir de eğim varsa ,bacakları kısa kalan biri zayıf da olsa kilolu da olsa taşıyamaz. ve motorun devrilmesi de bence trafikte kötü bir durum..Bu arada bacakları yere değse dahi, ister kilolu ister zayıf olsun, önemli olan güçlü ve sağlam durabilmesidir.. ki bu da ancak bedeninizi sporla ve özellikle pilates ile "dengeli, sıkı ve sağlam" yapabilmenizle çok daha koay olacaktır. Kırmızı ışıkta durduğunda, kilo ve boyu ne olursa olsun, aniden motoru altından fırlayan arkadaşlarım da var...Bedenin kuvveti ve hakimiyeti, zayıf-şişmanlıktan da önemli bence...:rendeer:kırmızı' Alıntı:sıskalar gerçekten motor kullanmaları sakıncalı mı veya zayıflar daha düşük cc kullansın mantığına katılan var mı ? ben hiç zayıf diye havalanıp uçan görmedim:queen: