- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok yav ne apaçisi hiç işim olmaz :mrgreen:Apaçi değilsin dimi ? Biz apaçileri ameliyat ettirmiyoruz![]()
yok yav ne apaçisi hiç işim olmaz :mrgreen:Apaçi değilsin dimi ? Biz apaçileri ameliyat ettirmiyoruz![]()
işte o sayfada çıkan alt kısımda oylamaya katıl yazan yere tıkladığınız zaman ismimi göreceksiniz beğene tıkladığınız zaman oyunuzu kullanmış oluyorsunuz şimdiden teşekkürlerbende oya vermek istiyorum ama sadece tanıtım broşürü gibi bişey çıkyıo nasıl olcak :S
teşekkürler tabiki yardımınız dokunuyor32. oy'da benden. Şu anda bayan arkadaşla eşit oydasınız. Umarım bir yardımımız dokunmustur.
herşey gönlünüzce olsun..
çok teşekkür ederim sağolasınhocam geçmiş olsun 2 oy da benden oldu Allah şifana kavuştursun...
teşekkür ederim ayrıca telefon edip sormanız da büyük bi incelikti teşekkür ederim ağabeyim ...Hüseyin 39. oy benden açıldı site...şimdiden hayırlısı olsun diyelim ve geçmiş olsun...
teşekkürler lucas sağlıcakla kaleveet damadin enistesinden 2 oy birden... Gecmis olsun hocam, telefonla oylayamiyorum pc basina gecince oyum senindir.
teşekkür ederim ayrıca telefon edip sormanız da büyük bi incelikti teşekkür ederim ağabeyim ...
ağabeyim büyüksün :rendeer:eve gidince 2 oy daha var çocukların merak etme...![]()
41 kere maşallah sağolasın oğuzhanHayırlısı olsun
41
nezih sana bi oy daha buldum haberin olsun:cat:şimdi ben 2 adet oy verdim umarım senin sağlığına kavuşmanda bizimde bi katkımız olur
ellerin dert görmesin teşekkürlernezih sana bi oy daha buldum haberin olsun:cat:
ara sıra olabiliyor eş dost ve arkadaşlara da rica ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürlerZannederim sistemsel bir sorun var.. Konuyu takip edeceğim..
Amacına ulaşmanı dilerim..
oy için teşekkürler söylediğiniz şeylerle alakam yoksoyisimden "inci team-we trust" dolayısıyla biraz kıllansam da oy verdim.
teşekkür ederim elleriniz dert görmesin ev ahalisine de teşekkürler :rendeer:42 ve 43. oylar benden geldi. Daha çok var yavaş yavaş oyluyorum giriş yaptıkça. Bu arada, benim 1 tane facebookum var, ama ev ahalisinde 5er 10ar taneEmekli insan-facebook oyunları meselesi
![]()