[Sinop - MT]

bathuu

saol arkadaşIm TanıYorum SEni Tershaneden Bende Sarı kadir VOdafonedE CALışıyorum MOtoRun HarbiDen Cok hoŞŞ..:)

slm,arkadaşlar Bende bu sene katıldım motorsiklet olayına aslında cokta sevmezdim,motorları birden ne olduysa tutku yarattı bi tane 125cclik ramzey scooter aldım Şimdi diyorum Kendime İyikide almışım.Cokta memnunum:) bu sıralar pek iş yüzünden dolaşamıyorum.eğer hafta sonları müsaitseniz gezi yapalım sizin icinbde uygunSa..!!:queen:

neden olmasın.. pazarları biz genelde hep şehir dışına çıkıyoruz. samsun yada civarı en az 200km yol yaparız uyarsa takılabilirsin :wiinkk:

Ewt takılabilirim ama ehliyet sorun ya daha alamadım oto ehliyeti var ama motorunkini alamadım ACaba SOrun OlurmU?

aynen ehliyet sorun olur yolda cevirmeler oluyor jandarma ve polis.. biran önce almanı öneririm

@ykut_57 hoşgeldin kardeşim:rendeer:

bathu sahi havalar açsında bi organizasyon yapalım samsuna doğru yada daha uzaklara :wiinkk: biraz açılmak lazım kanımca :bounce:

coşkun olüm biz her hafta sonu açılıyoruz ağbi geçen pazar yine gazlamaya giderken geldin yanımıza bi ara gazı çektin kayboldun ağbi :p sana el işareti yaptım takıl diycektim uzadın :) hava güzel bugün yine bişiler olur:) bu arada kaskın süper kenanın kaskının siyahı dimi :wiinkk: yeni aldın heralde :rendeer:

bathucum hep plansız projesiz yakalanıyorum size bugünde gördün işte çok soğuktu.birde şu var sizin ortamınızada öyle damdan düşer gibi girmek olmuyor.yani zor bir durum oluyor.belki bi pşanları vardır işleri vardır diye de düşünüyorum :silent:he kaskı antalyadan sağolsun bir arkadaşım yolladı kenanın kaskını andırıyor aynı model değil..bu nolan n84 modeli.ayrıca 1 hafta içinde 500.000 evro vermezseniz bugün nazi kaskı ile çekilen fotoğrafıda racinge nazi kaskı ile binen türk olarak tüm motosiklet sitesinde yayınlarım haberin olsun:p:p aha bi örnek mesela :p

Son düzenleme:
bathu yapayım kardeşim hemen :)

en alttaki resmide ogün çekmiştim.orayı anlamışsındır genelde motor orda oluyor oradan geçerken bakının bi etrafa ben dışarı çıkarım zaten:)bu arada sizin kaskla çekilenleri atilla çekmişti ben çekmedim.bende yok o resimler.500.000 eoro yuda para koparmak için demiştim ama tutmadı:p:p

tamam dostum biliyorum orayı olgun büfenin yanından çekmişsiniz o sokakta dayımlar oturuyor kapiş :wiinkk:

coşkun motorun havası değiştibe iki lahmacuncu bindi motoruna sat onu yakında batuyla yamaha bayisi açacak babalarımız çok zengin bizim mezarcıyızz biz puhahahaaaa:queen::queen::queen:

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar