[Sinop - MT]

Tüm MT SİNOP ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT:rendeer:

allah razı olsun dostum sizlerden aynı dileklerimiz le yenı yıl hepimize üzüntü göstermesin işlerimiz rast gitsin cümlemize allah saglık ve sıhhat versın:cat::cat:

Tüm MT SİNOP ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

sevgili üstadım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim sizin ve ailenizin de yenı yıldan sonrası hayatınız dilediğiniz gibi güzel olsun :cat::cat::cat:

Son düzenleme:
tanrinin_kirbaci57 ati olüm bi önceki sayfada bencede bencede diyip durmuşunuz tüm akliman ve çevresi dahil sinopa rezi oldum artık bu motora binmem söz konusu bile olamaz bu pozlardan sonra:queen::queen::queen:

tanrinin_kirbaci57 ati olüm bi önceki sayfada bencede bencede diyip durmuşunuz tüm akliman ve çevresi dahil sinopa rezi oldum artık bu motora binmem söz konusu bile olamaz bu pozlardan sonra:queen::queen::queen:

tamam anlaştık o zaman sen o motörü bize servis aracı olarak sat bizde onun arkasına bi sepet yapar lahmacun taşırız puhahahahahaaa:queen::queen::queen:

HOS GELDIN kardesımmm ruhunuu yakma lastıgınıı yakkkkkk:bounce:

feyk olma kendin ol höööyyyyytttttttttttt kendi laflarını üret :queen::queen::queen:sende hoşgeldin:queen:

Bende Gerzeliyim .......................ama istanbulda yaşıyorum

İsmim Adem Yılmaz

[email protected]

hemşehrilerime selamlar...

hemşerim sende hoşgeldin aramıza yakında istanbullarda görüşürüz:cat:

evt Bende bu hafta BAşlıYorum o zaman:..!!sınava

aykut naber aramıza katılman çok güzel neye ihtiyacın olursa ne sormak istersen yardımcı oluruz elımızden geldığı kadar :queen::cat::bounce:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Sinop/Merkez denim.Şuan motorum yok ama bu yaza almayı planlıyorum :)
Birde ilk sayfadaki listeye benide eklerseniz sevinirim :cat:

Coşkun abi sende ninjamı vardı :S Şimdi sen kimdin diycen deniz abinin salonda bi kere karşılaştıydık :D

Son düzenleme:
yigiterdal hoşgeldin..standart insan olmadığım için denizin salona geçen yaz biraz gittim.daha sonra ağırlık fazlalığı nedeniyle 2 koşu bandı ve 1 kürek çekme makinası bozuldu :pbeni ordan kovdular :mrgreen:neyse şaka biryana tekrar hoşgeldin :wiinkk:

batthhuuu

kankii nbr ben denızzz su benım ısmımıde sınoplular lıstesıne bı ekşınlasana 5 ay olduu sıteye kayıt olalııı dahaa kayıtlanmadıı bı zahmett yapıversın neysee atıllaa abı sen de nerelerdesınn hıc gozukmuosunn yazaa dogru bır ordu gezısı yanarr dımıı:p:cat::cat::cat:

kankii nbr ben denızzz su benım ısmımıde sınoplular lıstesıne bı ekşınlasana 5 ay olduu sıteye kayıt olalııı dahaa kayıtlanmadıı bı zahmett yapıversın neysee atıllaa abı sen de nerelerdesınn hıc gozukmuosunn yazaa dogru bır ordu gezısı yanarr dımıı:p:cat::cat::cat:

yaz bı gelsın bakarız ben herzaman burdayım sen yoksun piyasada adamım:cat:

yigiterdal hoşgeldin..standart insan olmadığım için denizin salona geçen yaz biraz gittim.daha sonra ağırlık fazlalığı nedeniyle 2 koşu bandı ve 1 kürek çekme makinası bozuldu :pbeni ordan kovdular :mrgreen:neyse şaka biryana tekrar hoşgeldin :wiinkk:

:p abi öldüm gülmekten.koşu bandları falan :mrgreen::mrgreen: neyse hoşbulduk diyim.motor ehliyeti için bu ayın 22 sinde yazılcaktım peder ana avrat sövdü :queen::queen: artık ikna etmeye çalışıyom :salut:

safranboludan saygılar sinop çok güzel kıymetini bilin oraya safranbolu sanayisi olarak ofrot jip yarışına geldik saygılar doğan motor

safranboludan saygılar sinop çok güzel kıymetini bilin oraya safranbolu sanayisi olarak ofrot jip yarışına geldik saygılar doğan motor

ewt o gün SamsunMT yi ağırlamıştık güzel bi organizasyondu:cat: bayağı bi motorcu arkadaş gelmişti. siz hangi motor markasının yetkili servisisiniz ?

ulen atilla :)bizim burçin seni istanbulda görmüş kanki oraya mı yerleştin nasıl oldu bi bilgi ver ya :salut:benim burçin de istanbula çalışmaya gitti sağ kolum koptu resmen.mematimdi o benim :mrgreen: neyse atilla dikkat et kendine kardeşim.inşallah herşey yolunda gider:cat:yazın gel ha :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar