[Sinop - MT]

ulen atilla :)bizim burçin seni istanbulda görmüş kanki oraya mı yerleştin nasıl oldu bi bilgi ver ya :salut:benim burçin de istanbula çalışmaya gitti sağ kolum koptu resmen.mematimdi o benim :mrgreen: neyse atilla dikkat et kendine kardeşim.inşallah herşey yolunda gider:cat:yazın gel ha :wiinkk:

ayıp edıyosun kanka gelırım yazın bakarsın bellımı olur :queen:

heeeeyt be ne kadar çok hemşehrim varmış burada,:mrgreen::mrgreen:
nasip olurda bir gün sinop'a canım:wiinkk: memleketime gidersem motorum ile buradan duyuracağım.:bounce:
hepinizle tanışmak isterim,:wiinkk:
hepinize sevgiler saygılar.:rendeer: ben istanbul doğumluyum. ama ahirete kadar sinopluyum.. dikmen ilçesinden,:cat:
18 yıldır gidemiyorum memlekete:pale::pale::pale:
oraların değerini bilin biz bilemedik siz bilin arkadaşlar:rendeer::rendeer:

atilla yaw çok eskileri karıştırma bizde sinoplu değiliz bayburtluyuz..ama ben sinopluyum diyorum 92 den beri.ve 78 den beri sinoptayız..bukadar uzun kalıpta bayburtluyuz dersek ayıp olmazmı :):mrgreen:

atilla yaw çok eskileri karıştırma bizde sinoplu değiliz bayburtluyuz..ama ben sinopluyum diyorum 92 den beri.ve 78 den beri sinoptayız..bukadar uzun kalıpta bayburtluyuz dersek ayıp olmazmı :):mrgreen:

coşkun ona kalırsa bende peder ankaralı valide sinoplu bende göçebe kavimlerden gelmeyim :queen::queen::queen: türkiyenin dörtbir köşesi he he :mrgreen:

ya gel biz şuna hepimiz türk'üz hepimiz türkiyeliyiz diyelim:queen:

coşkun ona kalırsa bende peder ankaralı valide sinoplu bende göçebe kavimlerden gelmeyim :queen::queen::queen: türkiyenin dörtbir köşesi he he :mrgreen:

olum işi bulandırmayın işte hepimizin babası hanım köy den :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:köylülerim benim öperiz sizi:queen::queen::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Bathu, sen ne ara ninca aldın? :sunny:
Profilde de yazıyo.
E Hayırlı olsun o zaman. :rendeer:
Güle güle kullan. Kazasız belasız inş. :wiinkk:

bathu hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullanmak nasip etsin :)

exvator

hayırdırr coskunn abıı nıee satıosunn motoruu bı sorunmuu varr yoksaa buyutcanmıı __????

Batu kanka hayırlı olsun.....Allah kazasız belasız kullanmak nasıp eylesın:pr: bızde ankarada askerlık yapalım.kıb dostum_tekrar hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar