SİNAN SOFUOĞLU Vefat Etmiştir... Başımız Sağolsun...

allah rahmet eylesin toprağı bol olsun

inşallah kenan sofuoğlunu etkilemez o devam eder

Acı Ders

Sevgili Arkadaşlar, lütfen biraz daha dikkat. Bakın, şampiyonlar bile defalarca döndükleri pistlerde ve tüm donanımlarına rağmen acılar yaşıyor-yaşatıyor, caddelerde deli gibi sürmenin ne alemi var...!? Özellikle de gençler; lütfen motosiklete başlarken acele etmeyin, eğitim alamazsanız bile hiç olmazsa biraz tecrübelenmeden hız motorlarına yönelmeyin. Her gün evimin penceresinden bakarken bir trafik ışığından diğerine 200km hıza çıkan kasksız ve korumasız arkadaşlarımızı görüyorum. Ara sokaktan veya yayageçidinden çıkabilecek hiçbir olasılığı düşünmüyorlar. Oradan çıkan arabasıyla babam veya kucağında bebeğiyle eşim de olabilir. Sonra kim trafik canavarı oluyor?

Kusura bakmayın belki yeri değildi ama yukarıdaki haberi okurken caddeden sabah sabah yüksek süratle geçen motosikletlerin sesini duydukça kendime hakim olamadım. Taziyelerimi tekrar ediyorum. Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.

Abi binlerce kez haklısın diyorum.Allah rahmet etsin.:pale:

Allah mekanını cennet etsin onun ihtiyacı artık sadece bir dua onuda eksik etmeyin. allah ailesine sabırlar versin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
değerli bir arkadaşımı dostumu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamktayım
Allah ailesine ve biz dostlarına sabır versin
neyı nasıl sölicemi bilemiyorum şoktayım gecen hafta konuştuğum dostumun ölüm haberrini almak çok zor allah sabır versin
başımız sağolsun

bu haberi duyduktan sonra bu gün motoruma binemedim. Ben Sinanın elinden almıştım bu motoru.. hala inanamıyorum... Tüm MT ciler olarak Sinan ı aramızda yaşatmalıyız.

Onu ve bu elim kazayı unutmamak için aktivitelerimiz arasına bişeyler katmalıyız. Şu an çok sağlıklı düşünemiyorum. Bu iş için bir arkadaşımız ön ayak olsun. Makul bi aktivite yapalım.

OKD

Ailesine sabır diliyorum. Merhuma Alllahtan rahmet diliyorum. Çok üzüldüm.

Allah rahmet etsinn gerçekten cok ucuzu bı durum sımdı haberım oldu haberı okurken sok oldumm... Malesef cok ıyı bır sporcumuzu bır motosiklet dostunu bır ınsanı kaybettık... Allah aılesıne sabır versın... Aılesının ve tum motosiklet camıasının bası sagolsun...

resmen beynimden vuruldum , off . allah rahmet eylesin , geride kalanlarada sabır versin

Allah Rahmet Eylesin, Geride kalanlara sabır versin, motosiklet camiasının başı sağolsun. Çok üzüldüm, çoook üzgünüm ;(

Super Moderator
allah rahmet eylesin geride kalanlarına allah sabır verin
tüm camianın başı sağolsun

Haberlerde duyduğumda yıkıldım,böyle iyi motorcuları kaybetmek çok üzücü.Başımız sağ olsun,Allah sevenlerine sabır versin

Bir aile için iki evladını motosiklet kazasında kaybetmek çok acı verici olmalı.Bildiğim kadarı ile kenanın ağabeyide motosiklet kazasında ölmüştü.Allah cc rahmet etsin...

Kaza sonrası hastanedeki son görüntüleri....
Allah gani gani rahmet eylesin...

[MEDIA]mms://haberav.mynet.com/hv/sinan_sofuoglu65.wmv[/MEDIA]

Motosikleti
Dl650vstorm
ALLAH rahmet eylesin ..ailesine tüm sevenlerine sabır diliyorum:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar