SİNAN SOFUOĞLU Vefat Etmiştir... Başımız Sağolsun...

Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Bir yıldız daha kaydı...

hıc bır TV kanalında haberı verılmedı bukadarmı duyarsız bı mılletız anlayamıyorum:pr::pr:

Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. Genç, başarılı bir insanı daha kaybettik. Allah kalanlara hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hıc bır TV kanalında haberı verılmedı bukadarmı duyarsız bı mılletız anlayamıyorum:pr::pr:

evet abicim bukadar duyarsız bi milletiz malesef sanki biz hiç ölmeyecekmişiz gibi davranıyoruz

Hepimizin başı sağolsun :salut: bu ne kadersizlik ya iki abisinide bu şekilde kaybetti Kenanımıza ve ailesine Allah dayanma gücü versin Sinanında mekanı cennet olsun.Nur içinde yatsın . Biz çelik kanatlı melekler açacağız bir gün o kanatları cennete doğru.

Arkadaşlar cenaze yarın öğle namazıyla kalkacakmış...yani saat 13:00 gibi Akyazıda olmamız gerekecek...

Cumartesi YANİ BU SABAH sabah 10:00 itibariyle KOZYATAĞI CARREFOUR GİRİŞİNDE OLACAĞIM...

hareket saati 10.30......

motorum cbf 150...80-90-100 hızlarda gideriz...hava durumu ne olursa olsun ben orada olacağım...

Arkadaşın tarifine göre otobandan Adapazarını geçtikten hemen sonra AKYAZI ya gireceğiz...Kenanın yetişememesi halinde İkindi namazını bekleriz...bana ulaşan bilgiler şimdilik bunlar...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/44907-yarin-cenaze-ve-bassagligi-icin-akyaziya.html

cebim...537 335 22 33...

arkadaşlar ben bu siteye üye olduğum 3 yıldır biyerlere gitmek için çok nazlanırım...bünyem böyle...gelirim derim genelde gelmem satarım...ama yemin ederim gece gözüme uyku girmedi...Sinan kardeşimizin ruhu şad olur...cenazesini izler ve der ki beni sevenler çokmuş der diye düşünürüm...şimdi diyeceksinizki kardeşim orda 10 kişi olsa ne olur olmasa ne olur...

ama bu bir son görev...

Bu aile bizim üyesi olduğumuz camiaya 2 tane evlad vermiş...sizce bu aileye bir borcumuz yokmu...hadi arkadaşlar müsait olan gelsin...

aslında biz insanoğlu işimizi gücümü çok güzel ayarlarız...yeter ki isteyelim...

allah rahmet eylesin kalanlara sağlık versin ailesine sabır versin çok üzüldüm bende

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Allah rahmet eylesin, ailesine dostlarına tüm sevdiklerine sabırlar versin.. İki kardesde motor kazasında..

ben motorumu Sinan' ın ellerinden aldımıştım..

Kendisi sadece iyi bir sporcu değil, iyi bir motosiklet ustası ve daha önemlisi çok iyi bir insandı..

Bir gün uzun yola çıkacakken yağmur başladı. Üstüm sırılsıklam. Naparım diye düşünürken onların dükkana uğradım. Sinan bana bir suziki T-shirt hediye etti..(Haziran, 2005)

Başka bir gün, o zamanki kız arkadaşım, şimdiki eşim, Adapazarına beni ziyarete gelmişti. Artçı kaskım yoktu.. Sinanın yanına gittim ve ve bi kask istedim. Hemen temin etti.. (Şubat, 2006)..

Şimdi inanamıyorum, O, çok güzel bir insandı.. Öyle motorsiklete binmiş olmak için binmezdi. Ben tüm arkadaşlarıma motosikleti sevdirmek için motorsikletimi Sofuoğlun dan aldım diye anlatıyordum. Şimdi ne diyeceğim??

Çok yoğun ve garip duygular içindeyim. Cenazeye Ankarada olmam ve programlanmış bir işim olması nedeni ile gelemeyeceğim. Burda Onunla yaşadığımız bir iki anıdan bahsederek kendimi avutmaya çalışıyorum.

Çok üzgünüm. Allah ailesine sabırlar versin. Sabır versin sözcüğü hiç bu kadar anlam kazanmamıştı... Ruhun şad olsun kardeşim. Toprağın bol olsun. Seni unutmayacağız. Ama sana söz kardeşim, mezarının başına gelip sana dua okuyacağım.

Seni hiç unutmayacağım,

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin, garibim Kenanım bi kardeşini daha kaybetti Allah yardımcıları olsun...

Ailesine sabir ,Sinan arkadasimiza ise Tanridan mekani Cennet olmasini diliyoruz. Onu gonlumuzde yasatmaya devam edecez.

Asil istegimiz Federasyonun Korfez pistine el atmasi ve o pisti duzgun bir duruma getirmesi, Sinan gibi degerli sporcularimizi Federasyonun isguzarligi yuzunden kaybedemeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar