SİNAN SOFUOĞLU Vefat Etmiştir... Başımız Sağolsun...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Sözün bittiği yer.
Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin.
Bütün Türkiye'nin başı sağolsun.
Kenanoğlu ailesinin de Allah yardımcısı olsun, bu kadar büyük acılara dayanmak kolay değil...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne denilebilir ki artık .. 2. kez böyle bir acı ... Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. Hepimizin başı sağolsun arkadaşlar :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Annesinin "Bahattin'e mi özendin Sinan?" diye feryat edişi çok acıydı :salut:

arkadaşlar belki sorumun cevabı verilmiştir ama ben sormak istiyorum. sitede gördüm tv de de duyunca çok merak ettim. Sinan Sofuoğluun kaza anında kask ve eldivenleri çıktı deniyor bu nasıl olabilir?? hadi kaskın bir şekilde kemeri açıldı diyelim o uzun deri eldivenler belki 2 yerden cırtcırtlı eldivenler nasıl olur da çıkar? bunun mantıklı bir açıklaması olmalı:pr:

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakinlarina bassagligi diliyorum. Allah sabir versin.

Şampiyon Sinan'a Allah'dan rahmet, geride kalanlara da sabır diliyorum.

Mekanın cennet olsun Sinan... :pale:

Allah kimsenin başına vermesin şok oldum açıkçası inşallah Kenan bu durumdan fazla etkilenmez.......
muhakkak kötü oldu ama .......Allah geride kalanlara sabır versin......

Allah Rahmet eylesin.Başta Kardeşi Kenan'a ve tüm ailesine Allah sabırlar versin...

cok üzüldüm cokkkkkkkkk neden genclerimiz ölüyoki sinan abiye cok üzüldüm herkezin başı saolsun söylenilcek başka bişey bulamıyorum sinan abinin eşinide birazcık vicdan varsaydı bunları yapmazdı yaptıgıyla kaldıııııı:salut::pr:

Ne diyeceğimi bilemiyorum ... hepimizin başı sağolsun, ailesine sevdiklerine sabır diliyorum ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar