SİNAN SOFUOĞLU Vefat Etmiştir... Başımız Sağolsun...

Sabah kapıdaki gazeteyi almak için eğildiğimde manşetteki haberi gördüm ve içime bir ateş düştü. Ne acı bir olay, ne acı bir tekrar, ne acı bir tesadüf... Sofuoğlu Ailesi'nin birbirine bağlılığı ve desteği her zaman medyada yer almış ve bizler tarafından saygı ile izlenmiştir. Şimdi ise büyük ağabeyden sonra acı kendini yineliyor. Merhuma Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum.

MOTOSİKLETİ TAKLA ATTI
Sinan Sofoğlu'nun, antrenman yaptığı 1000 cc'lik Yamaha motosikletiyle kaza geçirdiği belirtildi.Pist şampiyonalarında çeşitli dereceleri bulunan Sinan Sofuoğlu'nun arkadaşları tanık oldukları kazayı anlattı. Sofuoğlu'nun viraja girerken fren mesafesini kaçırdığını ve hızla düşmeye başladığını belirten arkadaşları, takla atan motosikletten savrulan Sinan Sofuoğlu'nun başından kaskının elinden eldivelerin çıktığını söyledi.

Sevgili Arkadaşlar, lütfen biraz daha dikkat. Bakın, şampiyonlar bile defalarca döndükleri pistlerde ve tüm donanımlarına rağmen acılar yaşıyor-yaşatıyor, caddelerde deli gibi sürmenin ne alemi var...!? Özellikle de gençler; lütfen motosiklete başlarken acele etmeyin, eğitim alamazsanız bile hiç olmazsa biraz tecrübelenmeden hız motorlarına yönelmeyin. Her gün evimin penceresinden bakarken bir trafik ışığından diğerine 200km hıza çıkan kasksız ve korumasız arkadaşlarımızı görüyorum. Ara sokaktan veya yayageçidinden çıkabilecek hiçbir olasılığı düşünmüyorlar. Oradan çıkan arabasıyla babam veya kucağında bebeğiyle eşim de olabilir. Sonra kim trafik canavarı oluyor?

Kusura bakmayın belki yeri değildi ama yukarıdaki haberi okurken caddeden sabah sabah yüksek süratle geçen motosikletlerin sesini duydukça kendime hakim olamadım. Taziyelerimi tekrar ediyorum. Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.

Sinan abiyi geçen yaz izmirde izlemiştim ve birinci olmuştu. Çok üzüldüm duyunca haberi allah rahmet eylesin toprağı bol olsun. Yazık yaa bence izmit pisti kapatılmalı çok tehlikeli pist özeliklede motosiklet yarışları için. her tarafı yarıklarla dolu ya. Çok üzüldüm ya sofuoğlu ailesinin ikinci yarışçısınıda kaybettik çokk üzücü çook:(:(:(

Son düzenleme:
hepimizin başısağolsun mekanı cennet olsun Allah ailesine büyük sabırlar versin ben şokundayım hala

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz önce öğrendim , şok oldum ya :pale: Allah rahmet eylesin .

Kendime Gelemedim.Ecelin Nerde Gelecegi Belli Olmuyor Gercekten.Basımız Sagolsun Allah Ailesine Sabır Versin Mekanı Cennet Olsun :salut:

Allah Sevdigi kulunu erken yanina aliyor demekten baska bir sey soyleyemiyorum, geride kalanlara sabirlar versin allah.

Mekanin cennet olsun abi.

Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum Sofuoğlu ailesine allah sabırlar versin.

Allah Rahmet eylesin. Çok üzücü bir haber tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Bu sevdaya sahip oldukça yaşamımız kısalacak gibi gözüküyor.:(

Sevgili Arkadaşlar, lütfen biraz daha dikkat. Bakın, şampiyonlar bile defalarca döndükleri pistlerde ve tüm donanımlarına rağmen acılar yaşıyor-yaşatıyor, caddelerde deli gibi sürmenin ne alemi var...!? Özellikle de gençler; lütfen motosiklete başlarken acele etmeyin, eğitim alamazsanız bile hiç olmazsa biraz tecrübelenmeden hız motorlarına yönelmeyin. Her gün evimin penceresinden bakarken bir trafik ışığından diğerine 200km hıza çıkan kasksız ve korumasız arkadaşlarımızı görüyorum. Ara sokaktan veya yayageçidinden çıkabilecek hiçbir olasılığı düşünmüyorlar. Oradan çıkan arabasıyla babam veya kucağında bebeğiyle eşim de olabilir. Sonra kim trafik canavarı oluyor?

Kusura bakmayın belki yeri değildi ama yukarıdaki haberi okurken caddeden sabah sabah yüksek süratle geçen motosikletlerin sesini duydukça kendime hakim olamadım. Taziyelerimi tekrar ediyorum. Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.

Dediğin gibi her ne kadar yeri ve zamanı olmasada bende söylediklerine sonuna kadar katılıyorum...:cat:

Tekrar tekrar Sinan kardeşimize gani gani rahmet diliyorum...

Tüm camia olarak çok üzüntülüyüz...
Türk Sporu için' de çok büyük bir talihsizlik, çok ciddi bir kayıp..
Ailesine sabır diliyorum...

Allah rahmet eylesin, Allah sevenlerine, Ailesine ve geride kalan sevenlerine sabırlar versin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Akşam haberlerde duyunca, eşim ve çocuklarım duyacak diye hemen kanalı değiştirdim.

Allah rahmet eylesin, Allah sevenlerine, Ailesine ve geride kalan sevenlerine sabırlar versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar