SİNAN SOFUOĞLU Vefat Etmiştir... Başımız Sağolsun...

Allahtan merhuma rahmet,ailesine sabırlar dilerim.:pale:

Mehmet kardeşim,pistin güvenli olmadığını söylemiştin,kazanın oluş şeklini öğrenebildinmi acaba.

boy

@Khutuck
bir pilot yarış için tasarlanmış bir pistte, tüm korumalarıyla ve güvenlik önlemleriyle kaza yapıp nasıl hayatını kaybedebilir?
Yarış için tasarlanmış bir pist mi? Apexleri (bilmeyenler için ufak bir detay, apex pistin sağve sol kenarında bulunan genelde üstünden geçebileceğiniz kırmızı beyaz renkte olan alanlar) paramparça, her virajında girdiğinizde %80 oranında sizi düşürebilecek bozuklukta yaması olan, yağmurdan sonra kenarındaki toprakların piste akıp kuruduğu ve lastiğinizin kaymasına neden olan, birçok yerinde minimum 15 metre genişliğinde özel yarış mıcırı olması gerekirken 3 metre solunda duvar olan bir pist nasıl yarış için tasarlanmış olabilir ki?

mtk

Sinan sofuoğlu'na Allah'tan rahmet; acılı kardeşi ve ailesine de baş sağlığı diliyoruz. Kütahya mt

Gerçekten çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin..

boy

@ihsanhakan
Mehmet kardeşim,pistin güvenli olmadığını söylemiştin,kazanın oluş şeklini öğrenebildinmi acaba.
Abi olayın olduğu mekanda bulunmam nedeniyle medyanın yazdığından çok bilgiye sahibim ama çok detay vermek pek doğru değil bana kalırsa. Ama her ne olursa olsun bir yarışçı hata yapsa bile, ki Rossi bile yapıyor, düştüğünde ölmemeli. Pistin güvenli olmadığı her halinden belli değil mi?

Allah gani gani rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin...:pale::salut:

Kenan için ise daha zor bir durum adam dünya şampiyonu olduğu yılın bir sonraki senesinde abisini kaybediyor. Allah kederli alilesinede sabırlar versin...:pale::pale:

başımız sağolsun. mekanı cennet olsun. sofuoğlu ailesine ve tüm motorsiklet camiasına sabır diliyorum Allah'dan

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Merhuma Allahtan rahmet ailesine bas sagligi diliyorum:pale:

Çok iyi ve yetenekli kardeşimizi kaybettiğimizden dolayı derin üzüntü içindeyim, tüm motor camiasının ve ülkemizin başı sağolsun.

Arkadaşlar cenaze yarın öğle namazıyla kalkacakmış...yani saat 13:00 gibi Akyazıda olmamız gerekecek...

Cumartesi YANİ BU SABAH sabah 10:00 itibariyle KOZYATAĞI CARREFOUR GİRİŞİNDE OLACAĞIM...

hareket saati 10.30......

motorum cbf 150...80-90-100 hızlarda gideriz...hava durumu ne olursa olsun ben orada olacağım...

Arkadaşın tarifine göre otobandan Adapazarını geçtikten hemen sonra AKYAZI ya gireceğiz...Kenanın yetişememesi halinde İkindi namazını bekleriz...bana ulaşan bilgiler şimdilik bunlar...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/44907-yarin-cenaze-ve-bassagligi-icin-akyaziya.html

cebim...537 335 22 33...

Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.

http://www.samanyoluhaber.com/haber-100991.html

Cenaze Netleşti...Lütfen gelmeye gayret edin...

tüm motorcu camiasının başı sağ olsun allah rahmet eylesin ailesine sabırlar ihsan eylesin

Arkadaşlar cenaze yarın öğle namazıyla kalkacakmış...yani saat 13:00 gibi Akyazıda olmamız gerekecek...

Cumartesi YANİ BU SABAH sabah 10:00 itibariyle KOZYATAĞI CARREFOUR GİRİŞİNDE OLACAĞIM...

hareket saati 10.30......

motorum cbf 150...80-90-100 hızlarda gideriz...hava durumu ne olursa olsun ben orada olacağım...

Arkadaşın tarifine göre otobandan Adapazarını geçtikten hemen sonra AKYAZI ya gireceğiz...Kenanın yetişememesi halinde İkindi namazını bekleriz...bana ulaşan bilgiler şimdilik bunlar...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/44907-yarin-cenaze-ve-bassagligi-icin-akyaziya.html

cebim...537 335 22 33...

Sabah 10'da oradayım.Sinan Sofuoğlu'nu son yolculuğunda yalnız bırakmayalım arkadaşlar:salut:

@Khutuck

Yarış için tasarlanmış bir pist mi? Apexleri (bilmeyenler için ufak bir detay, apex pistin sağve sol kenarında bulunan genelde üstünden geçebileceğiniz kırmızı beyaz renkte olan alanlar) paramparça, her virajında girdiğinizde %80 oranında sizi düşürebilecek bozuklukta yaması olan, yağmurdan sonra kenarındaki toprakların piste akıp kuruduğu ve lastiğinizin kaymasına neden olan, birçok yerinde minimum 15 metre genişliğinde özel yarış mıcırı olması gerekirken 3 metre solunda duvar olan bir pist nasıl yarış için tasarlanmış olabilir ki?

"Yarış için tasarlanmış olması gereken" daha doğru tanım olurdu. Pistin fotoğraflarının olduğu konuyu tekrar inceledim, sonuna kadar haklısın.

Nur içinde yatsın.Tüm camiamızın başı sağolsun.Allah ailesi ve sevenlerine sabırlar versin.Çok üzüüldük çok...

gerçekten çok yazık içim cız etti şu an...
ailesine sabır diliyorum...
nur içinde yatsın...

şuan çok kötüyüm .. konuşmak bile istemiyorum .... yarın kozyatagında olucam .. bu işe gönül vermiş.... bu ruyaya umut sarmış tüm hardeşlerimi yarın sabah kozyatagında görmek isterim .. sinan abimizi egzost sesleriyle ugurlayalım .. bişeylerinm peşine oldugumuzu gösterelim ....

eglenceye gırgıra şamataya ayırdıgımız vaktin 10/ 1 i ni bu abilerimize harcamışız çok mu .. lütfen biraz duyarlı olım .. şimdiden gelenlere çok teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar