Genel olarak sahip olduğum motosikletlerden memnun kaldım.
YAMAHA YBR 2008:
İlk motorum olduğu için düştük kalktık bayağı.ama banamısın demedi çok da masraf etmedim.Memnun kalmıştım.
HONDA DYLAN 150 2008:
Antalya bir aralar efsaneydi,bugün al yarına satardın o derece tutulmuştu.0 fiyatından pahalı çiziksiz bir adet almıştım.Kaza yaptım hemde ağır bir kaza.sonra zararına sattım.Beni üzmedi.Memnun kalmıştım.
Bu arada nişan,evlilik durumları olduğu için yaklaşık 2 sene motosiklete binmedim.Evlendim gene kanım kaynamaya başlamıştı.Kendim sağlıkçı olduğum için,Aynıhastanede çalıştığımız bir doktordan cbf 150 almdım.
HONDA CBF 150 2011:
Yukarda belirttiğim gibi,Doktrdan almıştım.o da 0 km almış düşmüş kalkmış birazcık şevki kırılmış ve bana sattı.2 ay sonra bende aynı hastanede çalışan bir bayanın eşine sattım

Hiç üzmedi o da,güzel motordur cbf vesselamm.
KAWASAKİ ER-5 2005:
Bu motoru alabilmek için çok sıkıntılar çektim.Kavgalar,bağırışlar falan ne demek istediğimi evliler anladı.Babamdan bu kara oğlan için tokat yemişliğim vardır.aldım gene herşeye rağmen.150 cc den sonra beni ihya etmiştir bu motor.O gidiş tork mükemmel.ilk büyük motorum olduğu için haftada 2-3 gün yıkar,siler parlatır onlarca resmini çekerdim.Bir gün çekişten düşmeye başladı.Götürdüm malum ustaya bujiler,benzin deposu temizlenecek dedi(o .OKTAN firmaların birinden depoyu doldurmuştum.karbüratörler tıkanmış vs.Temizlendi bujileri de değiştirmiş usta.1 hafta geçti geçmedi.motor bu boğuluyor gitmiyor,bir baktım ki sağ silinidiin bujisi sallanıyo.Bujiyi değiştirecem derken yuvasının ırzına geçmiş usta dediğim adam.Neyse torna falan halletik bi şekilde başka da bi sıkıntısı olmadı başka.onu da iyi bir arkadaşa sattım.Kullanıcı ve usta hatası yüzünden böyle durumlar oldu.memnun kaldım tabi ki.
YAMAHA FAZER8 2011:
Büyük cc makinanın tadını alınca 4 silindire geçelim dedik.Şahsende görüştüğüm bir abimden beyaz melek tertemiz bir fazer aldım.Çok keyifli idi.Artık +200 km yollara gidip geliyordum.200 km/h süratlere çıkyordum şehirlerarası düzgün yollarda herşey çok güzeldi.hiç bir sıkıntısı yoktu.O sıralar çocuğum olmuş ve aracım arıza yapmıştı.3 bin tl ihtiyaç vardı o da bende o sıralar yoktu.Öte bak beri bak bulamadık.ailem vermedi motorunu sat diye ne oldu sattık.3000 için.inanın oturup ağladım.insan bu kadar sever mi metal yığınını;? "seviyor işte"neyse bu motoru 2 ay sonra falan sattığım elemandan geri almak istedim.Hemde 1000 tl farka bile razıydım.durumum düzelmişti,ama o da Çanakkaleye satmıştı.üzülerek tamam dedim.memnun kalmam mı hemde çok memnundum beyaz meleğimden.
YAMAHA YZF R1 2010:
Geçen sene kasım ayında aldım canavarı,ss makinanın tadını aldık artık.arkadaşlarım çevremdikiler bir anda ss çi doldu.Antalya-kemer yolu ve Antaşya-korkuteli virajların gazlıyoruz artık virajlar falan yapıyoruz.Güzel meret falan kötü bir olay olursa en .oktanıda o.memnunum keyifliyim çok şükür.
biede esd'm var şehiriçinde biniyorum fıtı fıtı.
Merak eden arkadaşlarım olursa;Ailem bir vukaatım olmadığı için şimdilik seslenmiyorlar.Arada gene serzenişte bulunuyorlar fakat dikkat et hız yapma gibisinden tamam diyorum.
Bende durumlar böyle dostlar