Şimdi Sıra Bizde! Aziz şehitlerimiz için 16 Haziran 2007 Cumartesi Toplanıyoruz.

öncelikle skullhunter a böyle güzel bir organizasyona öncülük ettiği için teşekkür ederim.. :rendeer:

malum izmirde olduğumuz için sadece yüreğimiz sizlerle demekten başka birşey gelmiyor elimizden

bu guzel organızasyonu ayarlayan herkezi tebrik ediyorum ..
yaklaşık 1 ay motorsuz kalıcam ama yinede bi şekilde orda olmak istiyorum olmazsa kasabın motorunu kaçırıp :p gene gelmeye çalışıcam ...

Arkadaşlar bu organisazyonu tüm Türkiye'ye yaymalıyız. Hatta ben aynı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda olduğu gibi 1000-2000 motorla birlikte Ankara'da yapmalıyız bu etkinliği (sizden sonra hemen) Ankara MT'ye yazdım, cevap bekliyorum diğer arkadaşlardan. Sizlerden ricam bunu ANASAYFA'da bir organizasyon şeklinde dile getirmenizdir. Benim söylediğim tüm Türkiye çapında büyük bir organizasyon şeklindedir. Bu yürüyüşü Ankara'dan duygulanarak takip ediyorum ancak katılacak insanların sayısı 30 kadar -çok ama çok üzücü-... Umarım yanılıyorumdur. Bunu kolunu, bacağını, gözünü, kulağını kaybetmiş tüm gazi kardeşlerimiz (onları önce yazdım çünkü inanın onların bu üzücü-kahredici durumu ölene dek sürecek) sonra da tüm şehitlerimiz için yapmalıyız... ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.

bende gelmeyi çok isterdim ama tatile gidiyorum cumadan:pale: orda olamasamda yüreğim sizinle arkadaşlar ::uzgunum:

Çok güzel bir organizasyon umarım amacına ulaşır ben ist. olmadığım için kalbim sizinle tebrik ediyorum.

Gözlerimi karartıp gelmek istediğim 2nci organizasyon bu, ilkide motor kazasında vefat eden arkadaşlarımız adına yapılan organizasyondu ama staj olayım yüzünden gelemiyorum..Katılan arkadaşlarımdan rica bi bayrakda gelemeyenler adına asın motorlarınıza

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende oradayım + 1 motosiklet daha...

sevigli alper tim benim +1 getireceğim motor regalci:cat:

Son düzenleme:
alper yine işbaşındasın :cat: her zamanki gibi hep destek, tam destek. bende katılmak istiyorum, benide ekle listeye

Arkadaşlar bu organisazyonu tüm Türkiye'ye yaymalıyız. Hatta ben aynı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda olduğu gibi 1000-2000 motorla birlikte Ankara'da yapmalıyız bu etkinliği (sizden sonra hemen) Ankara MT'ye yazdım, cevap bekliyorum diğer arkadaşlardan. Sizlerden ricam bunu ANASAYFA'da bir organizasyon şeklinde dile getirmenizdir. Benim söylediğim tüm Türkiye çapında büyük bir organizasyon şeklindedir. Bu yürüyüşü Ankara'dan duygulanarak takip ediyorum ancak katılacak insanların sayısı 30 kadar -çok ama çok üzücü-... Umarım yanılıyorumdur. Bunu kolunu, bacağını, gözünü, kulağını kaybetmiş tüm gazi kardeşlerimiz (onları önce yazdım çünkü inanın onların bu üzücü-kahredici durumu ölene dek sürecek) sonra da tüm şehitlerimiz için yapmalıyız... ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.
valla hi haklısın,, saçmasapan bi gezi oluyor herkez gidiyor,gitmeyenlere sitem ediliyor,boyle bir organizasyon oluyor katılan sadece 30 kişi.!!!söylenecek söz bulamıyorum. Ankarada da olması gerek

Super Moderator
walla arkadaşlar çok haklısınız
gezi oldumu koşa koşa gelenler bu tür organizasyonlarda bizleri yalnız bırakıyolar
örneğin 3 haziran pazar günü vefat eden arkadaşımızı anmak ve sesimizi duyurmak için mertere gittiğimizde de aynı manzara vardı
çoğu kişi geziye gitmişti oraya gelmemişti yazık wallahi yazık :farao:

Ben bunu nasıl görmedim yaa:pale:
denizcieylem çalışıyor olabilir ama ben muhakkak geleceğimn:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben katılamayacağım, fakat katılacak tüm motosikletseverleri duyarlılıklarından dolayı yürekten tebrik ediyorum

beni de yazın listeye

gezi olsaydı gelip gelmemeyi düşünürdüm belki ama bu başka milli bir bilinç bu katılmamak olmaz.

bakırköy yönünden gelecek olan varsa
birlikte hareket edebiliriz.
alper_tim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar