Şimdi Sıra Bizde! Aziz şehitlerimiz için 16 Haziran 2007 Cumartesi Toplanıyoruz.

evet gerçekten çok güzel ve anlamlı bi organizasyon oldu...diğer motosiklet sitelerinde katılımıyla 150 motor civarı vardık sanırım...emeği geçen herkese teşekkürler...gerektiği zaman nasıl birlik olacağımızın en güzel kanıtıydı bugün....:rendeer:

Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Etkinlikten fotoğraflar
dsc01369gb9.jpg

dsc01370tp4.jpg

dsc01371cw1.jpg

dsc01372smalldi5.jpg

dsc01373smallcx7.jpg

dsc01374smallwf4.jpg

dsc01375smalluz1.jpg

dsc01382smallta7.jpg

dsc01381smallkx4.jpg

dsc01380smallsv4.jpg

dsc01379smallye1.jpg

Son düzenleme:

edy

güzel bir buluşma oldu. biraz sıcaktan yandık ama olur okadar. çok motor vardı. insanlar artık motorları farkediyorlar ve şunu farkettim motorcuların serseri imajı ortan kalkıyor. motorları görünce bir gülümseme oluşuyor insanların yüzlerinde. herkes resim ve videolar çekiyordu.

Güzel bir organizasyon oldu bence de. Ben işe gelmem gerektiği için Dolmabahçe'ye kadar gidemedim, Levent istikametine devam ettim köprüden sonra. Caddedeki ortam çok güzeldi, insanların ilgi odağı olduk yine, fotoğraflar, videolar çekenler, durup meraklı gözlerle bakanlar, kornalarıyla destek veren otomobiller :) Umarım amaç için yeterli katılım sağlanmıştır ve ses getirir.. Show TV'de bu akşam haberlerde göreceğimizi tahmin ediyorum.

Katılan herkese teşekkürler..

etkileyici bir buluşma oldu arkadaslar katılımcı olan herkeze kendi adıma teşekkürler..
resimler ve videolar yayınlandıkça aramızda olamayan arkadaslarda gerçekten ne kadar hoş olduğunu görecektir.
gerçekten görülmeğe değer bir kortej oldu
TÜM ŞEHİTLERİMİZİ TEKRAR RAHMETLE ANARIM.

Cok guzel bir organizasyon idi, emegi gecen herkese cok tesekkurler.

Eve yeni geldim, cok pis amele yanigi olmusum, kollarim yaniyor :(

hpim0267ss2.jpg

hpim0268fm3.jpg

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu anlamlı etkinliğe katılan herkese candan teşekkürler.bunlarda benim objektifimden.

şehitlikte görevimiz bittiğinde 3-5 arkadaş toplanıp sarıyer üstüne çay içmeye gittik.güzel bir yerdi.

işte deer 152 ımmagart erol dayı levent

Son düzenleme:
yine çok anlamlı ve motosiklet kardeşleğinin yine pekiştiği şehitler'imizi anma etkinliğinde beraber'dik! emeği geçen katılan motosiklet tutkunlarına basın medya kuruluşlarına şişli belediyesine ayrıca teşekkürler.
herkeze kucak dolusu selam olsun.
şehihlerimiz nur için'de yatsın şehitlikte gezerken farklı duygulara kapıldım anlatılamaz tarif edilemez hissetmek'gibi birşey'di sizleri unutmayacağız şehitlerimiz ne mutlu size!
' ne mutylu türküm diyene'

Bu site sayesinde çoook dost edinmişim.Hemde böyle ulvi bir görevde biraraya gelmek daha bi pekiştirdi duygularımı.Hepiniz varolun,çok güzeldi bugün(yalnız ensem çok yanmış:cherry:)
şehitlerimizin ruhları şad olsun.Bizim hakkımız varsa helal olsun,onların hakkını bizim ödememiz mümkün değil.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosikletliler Teröre Tepkisini Göstermek için Konvoy Halinde Edirnekapı Şehitliği'ne Gitti

Dolmabahçe'de biraraya gelen motosiklet tutkunları terörü ve teröre destek verenleri protesto etmek amacıyla Edirnekapı Şehitliği'ne gitti.

Dolmabahçe'de biraraya gelen motosiklet tutkunları terörü ve teröre destek verenleri protesto etmek amacıyla Edirnekapı Şehitliği'ne gitti.

İnternet üzerinden haberleşerek biraraya gelen motorsiklet tutkunları motosikletlerini Türk bayraklarıyla süsleyerek Edirnekapı Şehitliği'ni ziyarete gitti. Son günlerde artan tarör olaylarına karşı duruşlarını sergilemek isteyen motosikletliler, bu şekildetepkilerini dile getirmek istediklerine işaret etti..

Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir organizasyon olduğuna inanıyorum. Orada her ne kadar kimseyi tanımasamda aranızda bulunmak ve sizlerle birşeyler paylaşabilmek adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ankara'da yapılan 19 Mayıs kortejinin sayısına ulaşamasakta sayımızın 150'leri geçmiş olması ve geçtiğimiz yollardaki insanların korna ve alkışlarla bizlere destek vermeleri beni çok gururlandırdı. Bir dahaki anlamlı kortejlerde de hep birlikte olmak dileğiyle.

Bu resimlerde benden

yıben150tsmesut namı diğer (şişko) ve ben
ve dolmabahçe önündeki dinlenme molası

evet şimdide Edirnekapı Şehit Kabristanı'ndayız. Orada bulunuşumuzun anlam ve önemini belirten konuşma, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşından sonra şehit mezarlarına dualarımızı okuduk ve birer hatıra fotoğrafı çektirdik saygılarımızla
:rendeer: :rendeer:

:rendeer: :rendeer:

yalnız tek üzüldüğüm konu oralara kadar gittiğim halde tek bir MT ci ile bile tanışamadım.Kime sorduysam değişik sitelerden insanlardı. Onlarlada tanışmak güzeldi fakat topiklerine cevap yazdığım ve bilgiler aldığım insanlarla tanışsaydım dahada güzel olurdu kanımca anladınız siz onu.....

gerçekten güzel ve anlamlı bi organizasyon olmuş..çalışmasaydım bende katılırdım..

çok güzel bir organizasyondu katıldığım için çok mutlu ve gururluyum umarım başka organizasyolardada görüşürüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar