Şimdi de Hüsnü’nün motorunu parçaladı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evlenmesemmi ki acaba ....:p

Amma cadı bi kadınmış yahu. Güzelim fazer parçalanırmı. Anaaa cinnet geçiririm vallahi.

hanım'dan taze parçalanmış fazer diye sahibinden'de ilan görürsek şaşırmayalım arkadaşlar.

Valla bana yapsa önce kafasına kaskı indiririm , yere düşünce de üzerine çıkar lastik yakarım... Sonra parçalarını topcase'e koyar en yakın göle atarım heralde...

Bazı arkadaşlar olayın kötülüğünden bahsetmişler yani aldatmanın. Eminim ki burdaki kimse yapılan aldatmayı tasvip etmiyor. Sadece biraz geyik yapılıyor diğer arkadaşların da bu geyiği hoş görmesi dileğiyle... ( Karısını aldatanın motosikleti parçalansın emiiii :p )

boşverin magazini ya.magazinden uzak kalmaya çalıştıgımız ender yerlerden biride bu site burayıda bozmayalım.

en sevmediğim şey birine kızıpta malından hırsını almak benim başıma böyle bişey gelse azını burnunu kırardım heralde::huuuh::

kadın boşanmaya yanaşmadığını söylüyor yani decoder misali çözerzek;
kadın kocasından ayrılmak istemiyor ama hüsnü şenlendirici istiyor.kadın da evet derse para alamayacak.Hüsnü deli gibi kazandı...eeee işte erkekler para buldu mu önce arabasını sonra hanımını değiştirirmiş.

Motorcular ise önce motoru değiştirir sonrası önemli değil :mrgreen::p

yahu yapmayın arkadaşlar lütfen yapmayın ya..
bir alay şerefsizden kaçıyoruz televizyonu kapatıyoruz buraya geliyoruz zaten..
televole muhabbetlerini taşımayan buraya ne olur?
Vatandaşın biri eşini aldatmış, zaten güya sanatçı olan sevgilisi gündem oldum diye de seviniyordur. ar damarlarının bulunmayışından olacak piyasada utanıp sıkılmadan geziyorlar öyle sizde onların muhabbetlerini buraya taşıyorsunuz.. böyle mi kendimize etrafımıza vatana millete beş kuruşluk faydamız dokunacak? televole konuları ile mi? oldu oalcak bari yeni bi köşe açalım bugün hangi ?manken? kime nerede naaptırmış diye? olmaz mı?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
vaybee 2006 yazında hüsnü abim motoru ilk aldığında karşılaştık konuşmuştuk güzel fazerdi gri dur bi arıyım kaça veriyomuş

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
vah vah vah......:salut::salut:
bizi elem ve kedere boğan bu şiddet eylemini kınıyorum:p

o manyak benim karım olsaydı yüzünü eksozta tutar.gaza basardım.üstüne çıkıp lastık yakardım.:mrgreen::mrgreen:

bişi diyemiyorum artık bizlere

kadın boşanmaya yanaşmadığını söylüyor yani decoder misali çözerzek;
kadın kocasından ayrılmak istemiyor ama hüsnü şenlendirici istiyor.kadın da evet derse para alamayacak.Hüsnü deli gibi kazandı...eeee işte erkekler para buldu mu önce arabasını sonra hanımını değiştirirmiş.

Motorcular ise önce motoru değiştirir sonrası önemli değil :mrgreen::p

galiba önemli olmayan şey buydu(ortamını değiştirir.):pale::pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar