Şimdi de Hüsnü’nün motorunu parçaladı

3450171md1.jpg

Geçtiğimiz hafta sonu Deniz Seki’nin evini basan Nazire Şenlendirici, şimdi de ünlü klarnetçinin motosikletini parçaladı. Hüsnü Şenlendirici, eşinden şikayetçi olmadı.

HÜSNÜ-Nazire Şenlendirici-Deniz Seki üçgeninde sular durulmak bilmiyor... Geçtiğimiz pazar günü Deniz Seki’nin evini basan Nazire Şenlendirici, birkaç gün önce de Hüsnü Şenlendirici’nin çok severek satın aldığı motosikletini parçaladı. Seki’nin evini basmak için gittiği gün hırsını alamayarak eşinin stüdyosuna yönelen Nazire Şenlendirici, kapının önünde duran eşinin motosikletini tekmeledi, hırsını alamayarak 2006 model motoru paramparça etti. Bir süredir kullandığı motorunu o halde görünce çok üzülen ünlü klarnetçi, her şeye rağmen eşinden şikayetçi olmadı. Eşiyle bir kez daha karakolluk olup, gazetelerde yer almak istemeyen Hüsnü Şenlendirici, motorunu toparlatarak satmaya karar verdi. Bir süredir Deniz Seki’nin evinde yaşayan Hüsnü Şenlendirici ise bugünlerde kendine yeni bir ev bakıyor. Bu arada ilk kez 28 Haziran’da hakim karşısına çıkacak olan çiftten Nazire Şenlendirici’nin, boşanmaya yanaşmadığı öğrenildi.

Sema DENKER

Moderatör tarafında düzenlendi:
annoo yok abi yok
ben aldatmam eşimi :cat:
baksana bizim motorda güme gider yoksa :salut:
kıyamam ben ona :queen:

Tüüüüüüüüüüüü olan Fazer a oldu görüyor musunuz :p :queen:

motor tutkunları olarak nazire hanım şiddetle kınıyoruz :farao:::evil::

Allah biz erkekleri kadınların cadalozluğundan korusun...ben çektim biliyom...anamında eşiminde kızımında deli damarı bi tuttumu eyvahki ne eyvah...:mrgreen:

Valla sana katılıyorum 2 tanesi basımda (annem ve esim) 3. de yolda buyuk ıhtımalle kıs :)
Desene kaderimiz aynıymıs :)
Çekilecek cilemiz varmıs be abi :queen:

biz motosikletçiler olarak anti nazire diye bi grup kuralım başkanımız hüsnü yardımcısıda deniz olsun:p:queen::p:queen:

Allah biz erkekleri kadınların cadalozluğundan korusun...ben çektim biliyom...anamında eşiminde kızımında deli damarı bi tuttumu eyvahki ne eyvah...:mrgreen:

Kadın az bile yapmış, ben olsam Deniz Seki yle, o borozancı bozuntusunu :p parçalardım, :queen: sonra da Fazer a biner nanik yapardım :queen: :queen: Utanmazlar :pr:

abi herşey bitti motor kırma dedikodularına geldi iş abi bu televole muhabbetini burda yapmayın bari ya

nazire yi pretesto yürüyüşü yapalım.
eyyyy nazire o motorun vebalini nasıl ödeyeceksin ?
hüsnü mü seni aldattı motor mu ?
yoksa kocanın motor a binmesi mi çok zoruna gitti?

ali yıldız : Arkadaşlar evet motora yazık olmuş fakat böyle tepki verilirmi ortada aldatılan kandırılan bir kadın var çocuklar var ve hiç birşey yapamıyor şimdi aranızdan evde mutlu değilki falan diyenler olacaktır değilse efendice birini bulmadan önce kimseyi mağdur etmeden kimseyi rezil etmeden boşanırsın daha sonra ne yaparsan yap kadının verdiği tepki acizliğinin göstergesidir sorunlarla başedememesinin ne yapsın... kamuoyu olarak bu şeylere tepkili olmalıyızki yarın Allah göstermesin başımıza geldiğinde şu cümleyi duymayalım herkez aldatıyor

evet motosikletin tek suçu hüsnü bey efendinin motosikleti olmak. böyle bir şey olacağını bilse olur muydu :p
ama başka suçu olmasa bile nazire hanım dolaylı yollardan acısını bastırmak istemiş :cherry:

manyak kadın motorun ne suçu var be.bi hüsnüye sahip olamadın gitti.tühhh sana.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar