Şimdi de Hüsnü’nün motorunu parçaladı

Motosikleti
Forza 250
vura vura kapkara ederim benim motoruma bişi yapanı :)

hüsnünün motoru parcalanmis ama üzülmesin yaninda bi motor daha var hemide cift silindir :queen::queen::queen:

Ne yapsam ya %50 indirim yaparsa motorunu alayım bari eee ne de olsa kaza geçirmiş sayılır:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Afiyetle yerim üstünede buz gibi iki bardak kola içerim....Motoruma da karışacak vatandaş Mümkün değil abi....

sabah sabah içim yandı içim

ben bakmaya kıyamıorum kendimden kıskanıorum

hatun paramparça edio

şeytan dio git sende onun kıyafetlerini makyaj malzemelerini mutfak malzemelerini parçala da anlasın nası bişi olduunu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kadın az bile yapmış, ben olsam Deniz Seki yle, o borozancı bozuntusunu :p parçalardım, :queen: sonra da Fazer a biner nanik yapardım :queen: :queen: Utanmazlar :pr:

Bak bak sen....O bikerem borazan değil...Klarnet...Bozuntu demek ağır kaçmış...:farao::farao:

Seni asabi gördüm bu sıralar.......:silent:

bısı demıyorum sonunda motosiklet.net ide magazıne bogdular...of...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yuhh ayıptır bea abi günahtır burda o kadar adam motor almak için yapmadığı kalmıo birileri parçalıo bana verseydin ya be ablam ben sana benim mobileti parçalatırdım olmadı bisikletide parçala:cherry:

Haha,Türkiye de parayı bulan medyatik olan erkeklerin ilk yaptığı arabasını 2.si ise karısını deiştirmektir.Yadırgamamak gerek .Ama karısının yaptığıda çok mantıklı değil haklı bulmuyorum zira intikam soğuk yenen bir yemektir::evil::
Beni istemeyini 2 kere istemem ama giderkende unutmayacağı bir iz bırakırım maddi yada manevi

başlık öyle bi olmuşki sanki sürekli motor parçalayan bi canavar var herifi jandarma arıyor bulamıyor..

deathmesajına çok güldüm çok komikti:cherry:

sakın o motoru almayın valla sizin olduğunu bilmez parçalar canınız yanar hatta tüm fazerciler saklasın motoru benzetir falan allah korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar