Şimdi Anladım Ne Demek Olduğunu....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu ne şiddet bu ne celal....:silent:

Falcon un hayırlı olsun....Bende beyaz fazerli gelinimi bekliyorum....:p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl yani abi , gelin melin anlayamadım ben

burun kıvırma deyimi biraz sert olmus. uslubunuzu biraz daha yumusatabılırsınız. bende scooter kullanırdım ama su an viteslı kullanıyorum. olsa yedekte scooterım sehır ıcı hep ona bınerım

falconunda hayırlı olsun bende dusunuyorum ama bakalım aslında 1 senelıgıne motora hep weda edcem sonra ya transalp yada falcon inşallah. memnunmusun performanstan..

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
burun kıvırma deyimi biraz sert olmus. uslubunuzu biraz daha yumusatabılırsınız. bende scooter kullanırdım ama su an viteslı kullanıyorum. olsa yedekte scooterım sehır ıcı hep ona bınerım

falconunda hayırlı olsun bende dusunuyorum ama bakalım aslında 1 senelıgıne motora hep weda edcem sonra ya transalp yada falcon inşallah. memnunmusun performanstan..

Ancak ikinci elini bulabilirsin ....Artık gelmiyor sanırsam....

Bence arada kalmış bir motor...Sınıfında tek....Motoru öğrenmiş kişilere genelde az gelir....Yeni başlayanlara çok gelir...

Nasıl bir pisikolojidir bu motor sahibi olmak hep merak ederim...

Evet Alp abinin dediği gibi bilene az bilmeyene çok geliyor :) Ben hiç vitesli motor sürmemiş, vitesin v'sini bilmezken Falcon'da öğrendim.. Zor mu hayır değil :) Zevkli mi evet kesinlikle :) Şiddetle tavsiye ediyorum, bu arada bir gün mutlaka TA sahibi olacağım ... :)

Cygnusumu ilk aldığım zamanlar da artık ben de " motorlu " motorcuyum diyordum.. :) Bir arkadaş ortamında (motorcularla olduğumda) scooterı küçümseyen, (maxi scooterlar tanımlamanın dışında) beni motorcudan saymayanlara kızıyordum.. :mrgreen: Hatta forumda da hemen savunmaya geçiyordum " biz de motorcuyuz ! "..

Ama maalesef şimdi anladım, vitesli büyük cc motor kullanınca gerçekten scooter çok hafif kalıyor.. Falcon un üzerinde oturduğum da motor sürdüğümü hissediyorum, cygnusu yıkamak bile istemiyorum :silent: Acayip soğudum, scooter ları küçümsemeye başladım :silent:

Yeni motorcu olacak bir arkadaşım (kız) hevesle " dün motor sürdüm ! " dedi, ne sürdün dedim " scooter " dedi, " hııı " dedim, resmen burun kıvırdım :silent: Yani diyeceğim, vitesli motor kullanınca anlarsınız scooter ın ne demek olduğunu.. Ve ben şimdi gerçekten motorcuyum diyebiliyorum :cherry: Gönül rahatlığı ile :cherry:

Scooter kullananlar saldırmasın, eski günlerimi düşünüp sizi de anlamaya çalışacağım :mrgreen: Unutmayın geçecek bu günler ::blushani ::blushani

"Civciv çıkmış, kabuğunu beğenmemiş....!" Hayırlı olsun! Yarın öbür gün başka motor yada tarza geçersin bunu da beğenmezsin! Şimdilik beğenirken tadını çıkar! Kazasız belasız binmen dileğiyle...!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar