Şimdi Anladım Ne Demek Olduğunu....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında konunun diğer kullanıcılarla bir alakası yok bundan dolayı alınacak birşey de yok. arkadaşlar diğer motorcuların kendilerine karşı olan düşünce ve davranışlarına karşı tepkilerini dile getirmişler.
burada bir sorun varsa o da seninle eski motorun arasında, vefasızlık vb...

Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum :) Yani motorumla benim aramda :)

hayırlı olsun dishy.
aslında yeni bir seye sahip olan hemen herkesin hissettigi coskuyu yansıtmıssın. Daha önce vespa lx 150' im vardı. Sonra x9 250 evo aldım.Ve ne vespa hayali kaldı aklımda, ne de o duygusal bağ... Ferco'da Engin Bey'le konusurken de söyledim: Meğer ben bugune kadar motosiklete binmiyormuşum. Konuyu "sen nasıl vespaya motosiklet değildir dersin" ya da scooter da motordur işte" boyutuna çekmemek lazım. Goldwing 1800 kullanan biri de benim motor icin aynı seyi düsünebilir hem. Sorun degil.

Arkadaşımda 125cc lik bir vitesli motosiklet varken bende 150cc scooter vardı ne konforda,ne görünüşte nede çekişte yanıma yaklşamıyordu.Onun motosikleti vibrasyon makinası iken benim scooterda bir kez olsun vibrasyondan rahatsız olmadım(son hızda bile).Arkadaşın motosiklet ile 160 km yol yaptım, yolun sonu uyuşmuş ellerim vede bel ağrılarım ile sonuçlandı.Birde bu yönden düşün derim :cat: 250cc scooter ile 125 cc vitesli'yi hiç kıyaslamam bile:)

Konfor için binmem ben motora :) Konfor istersem arabaya binerim sorun kalkar. Yani vitesli motorları seviyorum. Viteslerle oynamak güzel geliyor. Az önce yağmurda biraz ıslandım konfor mu kaldı :mrgreen:

Tabi koltuk ve rahatlık bakımından scooterlar avantajlı. Piaggio X8 kullanmıştım, motorun mercedesi demiştim :)Tercih meselesi tabii ki.

Valla yazacaktım bişiler ama sabahın bu saatinde ne yazacak ne de bunları düşünecek halim var.. da olmamış yani.. sizi de anlamaya çalışacağım? valla sen böyle iki üç cümle daha kurarsan arkadaşım inan anlamaya çalışmana gerek kalmayacak :) etrafında kimse kalmaz herhalde :)

evet bu toplum otomatik şanzımanı çok sever ......

Vitessiz olanları motordan saymamak eğilimi çok uzun zamandır eski motorcu
larca bile benimsenmiş bir görüştü,ama o zamanlar scooterlar 50- 200 arasında
gezerdi,bugünkü model ve ilerleme hızını düşünecek olursanız yakın zamanda 750 hatta 900 lük scooterları yollarda göreceğimizden eminim.Şİmdi adam 300
kg lik bir scoooterla sırf bacağının arasında depo yok -motor yok diye mobiletli
kategorisine mi konacak,işte buna sadece gülümsenir.
Unutmayalım ki bu ülkenin en sevilen ve yollarda hergün gıptayla bakılan ve
tank gibi gezen jiplerinin hepsi otomatik viteslidir ve dağda bayırda değil
sadece kuaför ve otel lobilerinde görürsünüz,yani şehirde kullanılıyor diye
otomatik şanzımanı yüzünden özürlümü diyeceğiz.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
O kadar yanlış şeyler yazmış ki nereye dokunsam elimde kalıyor.Motorun olmuş ama hiçbirzaman Rider olamayacaksın.

Predator arkadaşıma çok saygı duydum.Bunun üzerine hiçbirşey söylenemez.Söyleyenlerin karakterleriyle alakalı bir sorun vardır ortada.

:silent::silent::cherry: Vitesle oynamaya takıldım sadece.Meliss kızmamışsındır umarım ama gel de bi yerlere çekme şimdi.

Arkadaşım sana da tamamen katılıyorum ki haklı olarak en fazla reaksiyon vermesi gereken kişi de sensin zaten.Arkadaş o kadar çok motor kullanmış ki scooterdan soğumuş artık n'apsın.Bi de Gilera 500'ün arkasına binsin bakalım.(kulanabilmesi ihtimal dahilinde değil gibi çünkü)

Vitessiz motor yoktur.Otomatik vitesli motor vardır, manuel vitesli motor vardır.Ama anladığım kadarıyla pek fazla arkadaşın bilgisi dahilinde değil bu konu.
Otomatik vitesli yada manuel vitesli bir araç kullanmak farklı şeylerdir.Vitesle oynamayı seven arkadaşımızın dediği nedenlerden ötürü manuel araçları tercih etmek anlaşılabilir bir nedendir ki; ben de araba yada motosiklette manuel vitesli olanı tercih ederim.Ama bu demek değildir ki otomatik vitesli araç güçsüzdür.BMW 3.30 otomatik vites, Gilera Nexus 500 gibi araçlar mevcutken böyle zırvalar söylemek son derece gülünç ve anlamsızdır.

:farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
senin hiç scooter kullanan arkadaşın yokmu.üstteki cümlen hiç şık olmamış.sen uçmuşssun kardeş.:farao::farao::cyclopsan

vay be, forumda ümmet abi yi ilk kızdıran adam benimdir herhal.
etrafta az-çok tanıdık scooter kullanıcısı var da ben bu alete bi ısınamadım gitti.
koltuğa oturur gibi oturup vites atmadan motorlu bir araç kullanıyorsunuz. isterseniz bacak bacak üstüne bile atabilirsiniz :queen:
her ne kadar nazire maksatlı olsa da önceki dediğim lafın gerçeklik payı vardır.
yanlız dikkat etmelisin lafım sadece scooter denen alete idi, binicilerine değil. yoksa scooter binen motorcu olmaz diye bir şeyden bahsetmedim, alınganlığa gerek yok abi.

emredvm ;

Yasaklı listemdesin :) Ne demek olduğunu bilmiyor musun ? Sende beni yasaklı listene al, ve mesajlarımı görme :) Benden ne istiyorsun bilmiyorum, ama her topicte kuyruk gibi peşimden gelip laf sokmayı bırak, rahat etmek istiyorum :) Benimle uğraşmazsan senin yararına olur..:wiinkk::bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

vay be, forumda ümmet abi yi ilk kızdıran adam benimdir herhal.
etrafta az-çok tanıdık scooter kullanıcısı var da ben bu alete bi ısınamadım gitti.
koltuğa oturur gibi oturup vites atmadan motorlu bir araç kullanıyorsunuz. isterseniz bacak bacak üstüne bile atabilirsiniz :queen:
her ne kadar nazire maksatlı olsa da önceki dediğim lafın gerçeklik payı vardır.
yanlız dikkat etmelisin lafım sadece scooter denen alete idi, binicilerine değil. yoksa scooter binen motorcu olmaz diye bir şeyden bahsetmedim, alınganlığa gerek yok abi.

kızmadımda alınmadımda ben sadece öneri biçiminde yazmıştım dediğin gibi amaç hedeflemedim. yanlış anlamana üzüldüm neyse sorun değil.fitesli motorda uğraşmak işimede gelmiyor açıkçası,bunda gaz kolunu çeviriyorsun gidiyor fireni sıkıyorsun duruyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
emredvm ;

Yasaklı listemdesin :) Ne demek olduğunu bilmiyor musun ? Sende beni yasaklı listene al, ve mesajlarımı görme :) Benden ne istiyorsun bilmiyorum, ama her topicte kuyruk gibi peşimden gelip laf sokmayı bırak, rahat etmek istiyorum :) Benimle uğraşmazsan senin yararına olur..:wiinkk::bounce:

benim mesajlarımı kim sildi?konuyla alakasız olduğu için mi sildi?Gerekçesi nedir?o zaman bu dishy'nin mesajı neden KABAK gibi duruyor da benimkiler siliniyor?şimdi burada ağır birşeyler yazacağım ama konuyla alakasız arkadaşlara ayıp olacak.moderatörlük ile diktatörlüğü karıştırıyor bazı arkadaşlar.biraz da yalakalık katıyorlar işin içine.doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Bu tartışma otomatik araba kullananlar da şöför değildir mantığına çıkar buyaklaşımla. Sonuçta 2 teker üzerinde giden her alet motosiklettir ve üzerine oturan motorcudur. 50 cc lik scoter da olsa altında veya Burgman da olsa durum budur. Vitesli veya vitessiz motorun faydaları veya eksileri tartışılır aralarındaki farkarda tartışılır bun bi diyeceğim yok. Ben 1992 yılında Honda kinetic le başadıgım motor sevdamda 2000 de yamaha bws 100 ile devam ettim 2004 de vitesli motora geçtim Şu an V-Strom kullanıyorum . Bu 3 motorda beni yollarda bırakmadı her kahrımı çekti ve herzaman kullandığım motorumu sevdim . Şu an yamaha bws'm hala sapa saglam işe giderken gelirken onu kullanıyorum bu onun şehir içindeki kıvraklıgı ve kullanım rahatlıgındandır . Motorunuzu sevin arakdaslar ...

Süper Moderatör (BBRR)
dişi ciddi konulara eğilmeye başlamış ..gökten başımıza taş yağacak ..:p
aferin kız böle devam :cat:

Ya zaten motorumu sevmiyorum demedim, tabii ki seviyorum.. O benim ilk göz ağrım, ama vitesli kullanmak çok hoşuma gitti, hacimli cüsseli bi motor :) Hiç vitesli kullanmayıp 400 lükte öğrendim ondan oldu sanırım ::blushani Cygnusumu da seviyorum :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

Bu tartışma otomatik araba kullananlar da şöför değildir mantığına çıkar buyaklaşımla. Sonuçta 2 teker üzerinde giden her alet motosiklettir ve üzerine oturan motorcudur. 50 cc lik scoter da olsa altında veya Burgman da olsa durum budur. Vitesli veya vitessiz motorun faydaları veya eksileri tartışılır aralarındaki farkarda tartışılır bun bi diyeceğim yok. Ben 1992 yılında Honda kinetic le başadıgım motor sevdamda 2000 de yamaha bws 100 ile devam ettim 2004 de vitesli motora geçtim Şu an V-Strom kullanıyorum . Bu 3 motorda beni yollarda bırakmadı her kahrımı çekti ve herzaman kullandığım motorumu sevdim . Şu an yamaha bws'm hala sapa saglam işe giderken gelirken onu kullanıyorum bu onun şehir içindeki kıvraklıgı ve kullanım rahatlıgındandır . Motorunuzu sevin arakdaslar ...

tamamean katılıyorum.:cat::cat::thumleft::thumleft:::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Moderatör (forrap)
benim mesajlarımı kim sildi?konuyla alakasız olduğu için mi sildi?Gerekçesi nedir?o zaman bu dishy'nin mesajı neden KABAK gibi duruyor da benimkiler siliniyor?şimdi burada ağır birşeyler yazacağım ama konuyla alakasız arkadaşlara ayıp olacak.moderatörlük ile diktatörlüğü karıştırıyor bazı arkadaşlar.biraz da yalakalık katıyorlar işin içine.doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Onun mesajını da sildim,hemde senden daha çok mesajını sildim.Sözlerine dikkat et.
O mesajını silmemenin nedeni de sana verdiği tekliften dolayı,yasaklı listene ekle ben ekledim demiş,haberin olsun diye silmedim ne var bunda?
Sana daha önce de defalarca uyarılarda bulundum,sanırım anlatamıyorum...

dişi ciddi konulara eğilmeye başlamış ..gökten başımıza taş yağacak ..:p
aferin kız böle devam :cat:

Seni seviyorum sende beni biliyorum :p:mrgreen::cherry:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Yaaaaaaaa korkuyorummmmmmmmmmmmmm :queen:

Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
dishy+, Skullhunter+, Eyong+, nitrious81, mostwanted_57+, aytskal, BBRR+, forrap+, R3N, xmax250, kivanctf

Motorucu degilsek neyız abı bız :queen: Bı Sıfat koyunda onu dıyelım kendmızı demı ama :p :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar