Şimdi Anladım Ne Demek Olduğunu....

Cygnusumu ilk aldığım zamanlar da artık ben de " motorlu " motorcuyum diyordum.. :) Bir arkadaş ortamında (motorcularla olduğumda) scooterı küçümseyen, (maxi scooterlar tanımlamanın dışında) beni motorcudan saymayanlara kızıyordum.. :mrgreen: Hatta forumda da hemen savunmaya geçiyordum " biz de motorcuyuz ! "..

Ama maalesef şimdi anladım, vitesli büyük cc motor kullanınca gerçekten scooter çok hafif kalıyor.. Falcon un üzerinde oturduğum da motor sürdüğümü hissediyorum, cygnusu yıkamak bile istemiyorum :silent: Acayip soğudum, scooter ları küçümsemeye başladım :silent:

Yeni motorcu olacak bir arkadaşım (kız) hevesle " dün motor sürdüm ! " dedi, ne sürdün dedim " scooter " dedi, " hııı " dedim, resmen burun kıvırdım :silent: Yani diyeceğim, vitesli motor kullanınca anlarsınız scooter ın ne demek olduğunu.. Ve ben şimdi gerçekten motorcuyum diyebiliyorum :cherry: Gönül rahatlığı ile :cherry:

Scooter kullananlar saldırmasın, eski günlerimi düşünüp sizi de anlamaya çalışacağım :mrgreen: Unutmayın geçecek bu günler ::blushani ::blushani

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ama motorcu (biker) olmak kullanilan motosikletle alakali degildir.

scooter bana göre motosiklet degil ama kullanan "motorcu" degildir demek degil ... ayni sekilde sadece ninja 900 üstünde oturuyor diye otomatik olarak biker olunmaz

evet scooter kullananda mtosikletçidir ama viteslinin heyecanı daha farklıdır.
bu konuda hem fikiriz tuğba. eminim ki esk. mt nin yardımları ile vitesli
kullanınca seni daha iyi anlayacağım :cat:

ne demiş atalarımız " çıktığın kapıyı çarpma " :) aman fazla kötüleme dönüşün tekrar scooter olabilir.

bende scooterla başlamıştım ama şimdi kesinlikle istemem.o yüzden sana sonuna kadar hak veriyorum:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burun kıvırmak ne demektir zaten :)
Bir insan başka bir insan gördüğünde neden burun kıvırır ? Düşük cc motor kullanan görüp burun kıvıran kişi ya kendini bu işe fazla kaptırmış ya da henüz kişiliği oluşmamış demektir.

Ben motorum olmadığı dönemlerde bodrumda scooter kiralardım. Hala da motorsuz gittiğim yerde scooter kiralarım. Çünkü çok seviyorum scooter'ı çok şirin bir alet. Ama KLR veya Transalple yanımda durup bana burun kıvıracak adamın da burnunda bir sorunu var diye düşünürüm :cherry: Zira beni önemseme veya önemsemesi için bir sebep yok. Ben ne onun için motor kullanıyorum, ne de ona meydan okuyorum :)

Kamyon kullanan bir vatandaş da 1100'lük motor kullanan birine geçerken hareket çekse, bu mantığa göre bu da kabullenebilir bir davrnaıştır. Zira onun motoru daha güçlüdür.. Garip..

Son düzenleme:
burun kıvırmak ne demektir zaten :)
Bir insan başka bir insan gördüğünde neden burun kıvırır ? Düşük cc motor kullanan görüp burun kıvıran kişi ya kendini bu işe fazla kaptırmış ya da henüz kişiliği oluşmamış demektir.

Ben motorum olmadığı dönemlerde bodrumda scooter kiralardım. Hala da motorsuz gittiğim yerde scooter kiralarım. Çünkü çok seviyorum scooter'ı çok şirin bir alet. Ama KLR veya Transalple yanımda durup bana burun kıvıracak adamın da burnunda bir sorunu var diye düşünürüm :cherry: Zira beni önemseme veya önemsemesi için bir sebep yok. Ben ne onun için motor kullanıyorum, ne de ona meydan okuyorum :)

Kamyon kullanan bir vatandaş da 1100'lük motor kullanan birine geçerken hareket çekse, bu mantığa göre bu da kabullenebilir bir davrnaıştır. Zira onun motoru daha güçlüdür.. Garip..

demişsiniz.harfiyen katılıyorum ama bende de 150 cc bir scooter var ve artık yetmıyor.değiştirmek için fırsat kolluyorum.sebebi çok açık:600 lük bir makinaya bindim:)

ben kursta kullanmıstım ilk vitesli motorumu acayip hosuma gitmişti zaten ondan sonra scooter felan almayı hiç düşünmedim ilk motorum vitesli oldu anlıyorum seni

hayırlı olsun kardeş sen bu hızla alırsın artık bi transalp:queen::queen::queen::queen:

Bence scooter'ın da zevki bir ayrı. Ayrıca İstanbul yolları için en iyi ulaşım aracı kanımca.

250cc scooter alacağıma 125cc vitesli alırım daha iyi. Yani vitesli motor kullanmak herşeyden önce daha zevkli geliyor bana.

Özellikle birkaç ay sadece falcon kullan. Sonra scooter a bin denge sorunu çekersin. Ben twistere alışınca arkadaşımın scooterı sürerken dengemi kaybediyor gibi oluyorum.

Küçümsemek burun kıvırmak değil de tarzım değil diyelim :p

Ben otomatik vites arabalara da sinir olurdum. Akülü araba gibi gelirlerdi bana :mrgreen:

Ben eğitimim dışında scooter sürmedim. Biz vitesli motor için yaratılmışız da kader bize lazım olan parayı yaratmamış :D.

İKİSİNİNDE YERİ ÇOK AMA ÇOK AYRI ARKADAŞLAR..
BENDE KLV-1000 VAR.YILLARDIR MOTOR KULLANIYORUM..AMA MANİSADA ŞEHİR İÇİNDE TAM BİR ZULÜM OLUYOR BÜYÜK MOTOR KULLANMAK,,BU YÜZDEN KENDİME BİR TANEDE 150LİK ASYANIN SCOOTERİNİ ALDIM..İNANIRMISINIZ ŞEHİR İÇİNDE SCOTER İLE ÇOK DAHA FAZLA ZEVK ALIYORUM..

AMA SCOTER KULLANAN,"" MOTORCU DEĞİLDİR" FİKRİ ÇOK YANLIŞ BENCE..

SİTEMİZİN ÜYESİ ÜMMET ABİMİZİ BİR DÜŞÜNÜN,,150 LİK SCOTER İLE TÜRKİYEMİZİ 7 KEZ DOLAŞMIŞ..

ACABA ÜMMET ABİDEMİ MOTORCU DEĞİL????

İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız ve amacınız her gün motor kullanmaksa scooter'dan daha iyi bir alternatif düşünemiyorum. Evet uzun yolda, ya da açık yolda vitesli kadar zevk vermiyor ancak trafikte acaip avantaj sağlıyor.

buna biz halk arasında havalanmak diyoruz şimdi yok öle böle diyeceksin ama birzamanlar milletin sana yaptığını şimdi sen millete yapıyorsun önceki günleri hatırlayıp sizleride anlamaya çalışacağım diyorsun ama daha topic i açarken unutmussun o günlerini bence motordan çok üzerindeki motorcudur bunu birdaha düşün istersen

Cygnusumu ilk aldığım zamanlar da artık ben de " motorlu " motorcuyum diyordum.. :) Bir arkadaş ortamında (motorcularla olduğumda) scooterı küçümseyen, (maxi scooterlar tanımlamanın dışında) beni motorcudan saymayanlara kızıyordum.. :mrgreen: Hatta forumda da hemen savunmaya geçiyordum " biz de motorcuyuz ! "..

Ama maalesef şimdi anladım, vitesli büyük cc motor kullanınca gerçekten scooter çok hafif kalıyor.. Falcon un üzerinde oturduğum da motor sürdüğümü hissediyorum, cygnusu yıkamak bile istemiyorum :silent: Acayip soğudum, scooter ları küçümsemeye başladım :silent:

Yeni motorcu olacak bir arkadaşım (kız) hevesle " dün motor sürdüm ! " dedi, ne sürdün dedim " scooter " dedi, " hııı " dedim, resmen burun kıvırdım :silent: Yani diyeceğim, vitesli motor kullanınca anlarsınız scooter ın ne demek olduğunu.. Ve ben şimdi gerçekten motorcuyum diyebiliyorum :cherry: Gönül rahatlığı il

Aramıza hoş geldin.:rendeer:

Çok az kız, senin gibi cesaretli olup da vitesli motor deniyor.Haydi hayırlısı bakalım.

İKİSİNİNDE YERİ ÇOK AMA ÇOK AYRI ARKADAŞLAR..
BENDE KLV-1000 VAR.YILLARDIR MOTOR KULLANIYORUM..AMA MANİSADA ŞEHİR İÇİNDE TAM BİR ZULÜM OLUYOR BÜYÜK MOTOR KULLANMAK,,BU YÜZDEN KENDİME BİR TANEDE 150LİK ASYANIN SCOOTERİNİ ALDIM..İNANIRMISINIZ ŞEHİR İÇİNDE SCOTER İLE ÇOK DAHA FAZLA ZEVK ALIYORUM..

AMA SCOTER KULLANAN,"" MOTORCU DEĞİLDİR" FİKRİ ÇOK YANLIŞ BENCE..

SİTEMİZİN ÜYESİ ÜMMET ABİMİZİ BİR DÜŞÜNÜN,,150 LİK SCOTER İLE TÜRKİYEMİZİ 7 KEZ DOLAŞMIŞ..

ACABA ÜMMET ABİDEMİ MOTORCU DEĞİL????

Çok güzel tebrik ederim.Harfiyen katılıyorum.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar