silindir kapağı deyip geçmeyin...

evet arkadaşlar silindir kapağı deyip geçmeyin... yamaha ybr silindir kapağı subap lara yuva olur... içini sökmek bilgi beceri ister... ufacık kapağın içinde bir çok mazeme vardır... merak edenler için resimledim.....

içindeki tüm mazemeler....

Uploaded with ImageShack.us

,,

ekzantirik mili...

ekzantirik mili bilyası

eksantirik dişli yuvası

piyano

subablar...

emme subab ı yamuk....

subap keçeleri...

piyano milleri...

subap yayları

subap tırnakları ve yay yatakları...

adettendir bunlarda bendeniz...

Hocam sofrayı çok güzel hazırlamışsın, silindir kapağı yiyesim geldi. :cherry:

zaten yakında eşim boşayacak.. her yer herşey yağ içinde kalıyor....:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Moderatör
bizim de tavanlar boyanacak ne zaman musaitsin? :p

kendi fotolarını yukardan çekseydin moda böle şimdi...:mrgreen:

abi eline sağlık çok merak etmiştim üst kapağın içinin nasıl olduğunu ybrnin görmüş oldum senin saye ne sibobları çıkarmak için bir alet oluyormuş doğru mu abi normal şekilde çıkaramazmıssın

kendi fotolarını yukardan çekseydin moda böle şimdi...:mrgreen:

benim hiç panpişim olmadıki......:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

abi eline sağlık çok merak etmiştim üst kapağın içinin nasıl olduğunu ybrnin görmüş oldum senin saye ne sibobları çıkarmak için bir alet oluyormuş doğru mu abi normal şekilde çıkaramazmıssın

ben bir alet olmadan çıkarıyorum.... çünkü yıllarımı verdim bu işe... aslında çektirmeleri var ama çektirmesizde çok kolay basit olarak çıkıyor..... not bu kapağı bu hala getirmek 10 daikaka en fazla.... sökmek istediğinde haberleşiriz fatih...

benim hiç panpişim olmadıki......:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

ben bir alet olmadan çıkarıyorum.... çünkü yıllarımı verdim bu işe... aslında çektirmeleri var ama çektirmesizde çok kolay basit olarak çıkıyor..... not bu kapağı bu hala getirmek 10 daikaka en fazla.... sökmek istediğinde haberleşiriz fatih...

tamam abi haberleşiriz ama inş. o günlere gelirsek motor ölmedende sökmem o parçaları tabi allahtan başka kötü birşey olmassa

tamam abi haberleşiriz ama inş. o günlere gelirsek motor ölmedende sökmem o parçaları tabi allahtan başka kötü birşey olmassa

ağa bir çok çinlide subap keçeleri yüzünden yağ yakıyor.... millet hemen piston silindir diyor... ama subap keçeleride yağ yakma sebebi... bellimi olur bakarsın subap keçeleri yüzünden motor açmak zorunda kalmıssın..

valla o kadarcık yerde bu kadar çok şey olduğunu hiç düşünmemiştim elinize sağlık böyle konular gördükçe bu konularda ne kadar bilgisiz olduğumu fark ediyorum elinize sağlık :)

ramço o üst kapak bana tanıdıkmı geliyo yoksa bana mı öle geliyooooooooooooooooo :))

Destursuz üst kapak denirmi yaw. Üst kapak deyince 1 dakika saygı duruşu gerekir :)
Resimlerden de belli zaten. Birde r1 i düşün :) MAsaya değil odaya sığmazdı herhalde

F54

vay arkadaş amma çok alengirli parça var:santa: 2t nin gözünü seveyim:queen:

ramço o üst kapak bana tanıdıkmı geliyo yoksa bana mı öle geliyooooooooooooooooo :))

aynen sen iyi tanırsın o kapağı....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Destursuz üst kapak denirmi yaw. Üst kapak deyince 1 dakika saygı duruşu gerekir :)
Resimlerden de belli zaten. Birde r1 i düşün :) MAsaya değil odaya sığmazdı herhalde
aynen..... .......

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------

vay arkadaş amma çok alengirli parça var:santa: 2t nin gözünü seveyim:queen:

sedat ta öyle diyor.... 2 t gibi yok ......

walla kuzen bende çoookk soktum taktım bunu bu mereti harbi beceri ister en zoruda dipteki bilyayı deişmektir

güzel bir dağıtma olmuş ellerine sağlık ama bir parça var onu kaybetmişsin sanırım. :)
( külbütör lerden birinin sıkma somununu )

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar