silentfairy geldiiiiiii :P

herkese çoookk çok slmlar arkadaşlar:) adım merwe izmir/bornowadayım.lise yeni bitti üni bu sene olmıcak önümüzdeki maçlara bakıcaz artık seneye sınawa girmek için hazırlanıcam :wiinkk: henüz bi motorum yok..aslında olucak mı bilmiyorum pek sanmıyorum pasif motorsever olarak aranıza katılıcam artık :p aranıza katılmam TORNEDO sayesinde oldu onu da sölemeden geçemicem :) nese şmdi bitiriim burda forumlarda görşrz sık sık :) hepinize kazasız günler :) bu arada kask kafalardan nefret ediorummm biraz dikkat ltfen::meleeek:

Canım hoşgeldin ne şaşalı bi geliş yapmışın :) neyse bakalım hayırlısı olsun.Şu sıralar bi geçsin MT[İzmir] lede tanıştırcam seni tekrar ::hosgeldi bu arada unutma ::tutkuy:::rendeer: :wiinkk:

aramıza hoşgeldin burda olmak için bi motonun olması gerekmez ama burda vakit geçirdikçe olmasını isteyeceksin malum tutku yaratıyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin ... :rendeer:

ööle şaşalı mı olmşşş :) ben de istiom MT[İzmir]le tanşmayı hade bakalm hayırlısı :p

hoş geldin motoru olmayan ama seven tek değilsin bende izmir tekrararamıza hoş geldin:rendeer:

tkrar tkrar hoşbuldm :cherry: motorum olmama konusundakği tesellileriniz için de çok tşk ederimmmm şimdiden ::tutkuy:: görüşüne katılmaya başladım :wiinkk:

hoşgeldin sevgili izmir motor tutkulusu
e bize istanbulada neşe getiriosunuz :rendeer:
sevgiler bir gün izmir mt ile de buluşmak üzere

önemli olan motorunun olmaması değil içinde ki o asi ruh tur adrenaline olan düşkünlüktür
onu bul çıkar yaşa yaşat yeter

Süper Moderatör (BBRR)
aramıza hoşgeldin burda huzur bulucağına eminim baksana şimdiden ısınmışın olaya...:queen:

selcukates, hocam konuyla alakasız olacak ama gözüme gözüme battı söylemek istedim.. Motosikleti: bölümüne suziki yazmışsın ya.. Onu bi suzuki yapsan daha mı güzel olur acaba ?

Bu arada İzmir'li küçük hanım Merwe kardeşimize de hoşgeldin diyelim de topicini şişirmiş olmayalım.. Resmindeki sen isen cok şirin cici bir kıza benziyorsun. Aman çakallara dikkat :) Özellikle ihtiyar olanlara diyim..

Hoşgeldin.

BBRR' Alıntı:
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy::
Abi bu mesajlardan bana da bir tane yapar mısın? Çok kıskanıyorum senin böyle janjanlı mesajlarını :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım hoşgeldin

hosgeldın. gercı bende yenıyım burda ama .umarım sende bır motor sahıbı olur sun . bende hıc dusunmuyordum ama su an olmak uzereyım

arkadaşlar çook tşk ederim.Bu arada ewt resimdeki benim ama o çakal muhabbetine çok güldüm:cherry: ewt sanırım önemli olan motor deil anlıorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar