Silahla Tehdit

ruhsatlidir silahi jandarmada insan olan yerde diye ceza yazmistir. senmi sikayet etyin erkeksen soyle diyenin erkek olmadigi ortadadir. erkek olsa yanindaki bayani korkutmak icin silah kullanmaz ve sana bu laflari soylerken kancik gibi silahina davranmazdi.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Vatandaşlık görevinizi yaptığınız için tebrik ediyorum sizi :cat:

Bunlara benim yöneteceğim bir ülkede yapılacak olan şey jandarma tarafından o anda kurşuna dizilmek olacaktır. Bu ülkede silah kullanımı da satışı da hemen, tamamen yasaklanmalı. Yasaklanmayacaksa da cahillere silah vermeyeceksin. Tabi cahiller tarafından yönetilen, cahilliğin yüceltildiği, cahillikten prim yapılan bir ülkede bu nasıl olur orası bilinmez ?

Yav şu ülkeyide bir kerede sinir halinde bile mantıklı düşünebilme yetisi olan birisi yönetmeyi hayal etsin.

polis ve jandarmanın bu durumlarda şikayet edeni cepten araması ve şahsı alıp bak aldık dercesine şikayetçiye göstermesi çok riskli.tamam göreviviniz yapmışsınız niye kişileri deşifre edip düşman sahibi yapıyorsunuz ki

polis ve jandarmanın bu durumlarda şikayet edeni cepten araması ve şahsı alıp bak aldık dercesine şikayetçiye göstermesi çok riskli.tamam göreviviniz yapmışsınız niye kişileri deşifre edip düşman sahibi yapıyorsunuz ki

Yanlış anlaşılmasın jandarmalık bir durum yok burada onlar beni cepten adamın yerini sormak için aradılar. Ve beni deşifre etmediler orada daha önce gördü beni ve yakınlarında sadece ben vardım yani benden şüphelenmesi gayet normal. Ben bir sakatlık çıkmasın diye piknik alanının diğer tarafına gitmiştim adam da piknik alanından çıkarken gördü beni ve yanıma geldi. Yani jandarma deşifre etmedi beni.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bu memleket adamı şair yapar.:cherry:

:)

9QOdgr.jpg

sizin konuda sıkıntı olmamış,ama siz adamın yakınında olsaydınız hasım sahibi olmuştunuz,benim bahsettiğim hareketi genelde yapıyorlar sonuçlarıda hoş olmuyor.

Bende 2-3 sene önce atıcılığa merak sarıp ruhsatli olarak yivsiz av tüfeği ve glock 19 almıştım.

Bazı hafta sonları cross motorlara atlar o tür piknik alanlarından 4-5 km uzaklıkta atış yapmaya giderdik.

büyük ihtimal ceza yazılmamıştır çünkü meskûn mahalde olmamak şartıyla ruhsatlı silah kullanmanın kanunen bir sakıncası yoktur. ateş edilen yerde yerleşim yeri köy vs varsa iş değişir ama. bizim atış yaptığımız yer kimsesiz biryerdi.

Bizi de şikayet etmişlerdi, jandarma geldi ruhsatlarimizi, avcılık belgelerimizi filan kontrol etti, insanlar rahatsız oluyormuş daha uzağa gidebilirseniz iyi olur diyip gittiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar