Biz güz<el organizasyon yaparsak tequ denizin kızına motoru versin nası fikir ama
canın saolsun kız gel feda olsunaşkolsun m'alim ya tek teker yapmıcam söz)
Biz güz<el organizasyon yaparsak tequ denizin kızına motoru versin nası fikir ama![]()
canın saolsun kız gel feda olsun
Vermicem yani motoru![]()
Verecen canım tıpış tıpış
o da teker yapacak stoppie yapacak ohhhh:bounce:
yapın değecek bi org. atlayalımAtlayın gelin de görelim![]()
Hiç kimse rahatsız olmuyor mu bişeylerden ? Sadece ben miyim rahatsız olan ? Ciddi soruyorum her ne kadar ciddi olmayı beceremiyor olsanızda. Son bir kaç aydır gözle görülür bi değişiklik var sitede.
Yoo hayır hiçte çuvallamadım..Gayet 12den vurdum hatta.Gördüğün popoların sahiplerinin izniyle konulmuştur bunlar.Kimsenin popsunun tenini gördün mü ? şort ve pantolon neden seni bu kadar rahatsız etti ki? Siz bayanlar değilmisiniz dapdar pantolonlar giyip insan içine çıkan?Ha tuubacım ?Benim demek istediğim bu değildi. Kırk yılın başı ciddi oldun ama çuvalladın Malicim kusura bakma. Benim siteye zaman ayıramama sebebim zamanım olmaması sadece. Demek istediğim poponuzu çekip sitede yayınlamanız vs. Siz bu durumdan hoşnutsanız diyebileceğim bişey yok. Popo sizin, ister gösterin..
:S ne olmuş yahu![]()
neyse m'alim ben programı yaptım. bayramda bizim kuzenle kıbrıstayız dönüşte de ordayız şeker. şu adana nın yolları taştan mı bi de ben göreyim yahu)
özldik de her ne kadar pıstafa gelip dolanıp aramadıysa da yeriniz başka kardeşlerim benim![]()
kim gelmez bursalı olsun mu![]()
bursa'ya pek laf atmasak ?? askerde napçam diye düşünüyom zaten etrafımız dolu :queen:
mali o dötü göbeği kaldırıp zor gelir istanbula . rejime başlarsa 1-2 ay sonra belkiAtlayın gelin de görelim![]()
sadece komtan yumuşamaya başladı :cherry:Son bir kaç aydır gözle görülür bi değişiklik var sitede.
bu yüz ifadesi enteresan , keşke fotonun alt kısımlarınıda görebilseydim
eyvallah ciğerim..sen bizim gönlümüzde adanalısın![]()
siz gemişiniz biz gelmişiz farketmez canem. buyrun madem siz gelin pisafir olun..
ha bu arada yafs ne popo muhabbetiymiş bu. güzel bu çocukların poposu yahu. dünya ahret kardeşim olsunlar da kaş göz çizsen çoğu bayana taş çıkarır)))))))))))))
da o göbek benim hayallerimle oynuyo ya m'ali. bi daha göbek çekerseniz iki süsleyin kardeşim yahu))
Söz bi dahakine resim çizip çekicez![]()
Hiç kimse rahatsız olmuyor mu bişeylerden ? Sadece ben miyim rahatsız olan ? Ciddi soruyorum her ne kadar ciddi olmayı beceremiyor olsanızda. Son bir kaç aydır gözle görülür bi değişiklik var sitede.
Benim demek istediğim bu değildi. Kırk yılın başı ciddi oldun ama çuvalladın Malicim kusura bakma. Benim siteye zaman ayıramama sebebim zamanım olmaması sadece. Demek istediğim poponuzu çekip sitede yayınlamanız vs. Siz bu durumdan hoşnutsanız diyebileceğim bişey yok. Popo sizin, ister gösterin..