Sıkıldık..E hadi Adana'ya gidelim o zaman (: [komtan,Loft]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç kimse rahatsız olmuyor mu bişeylerden ? Sadece ben miyim rahatsız olan ? Ciddi soruyorum her ne kadar ciddi olmayı beceremiyor olsanızda. Son bir kaç aydır gözle görülür bi değişiklik var sitede.

Atlayın gelin de görelim:)
yapın değecek bi org. atlayalım :p
Hiç kimse rahatsız olmuyor mu bişeylerden ? Sadece ben miyim rahatsız olan ? Ciddi soruyorum her ne kadar ciddi olmayı beceremiyor olsanızda. Son bir kaç aydır gözle görülür bi değişiklik var sitede.

Benim rahatsız olduğum söylenemez..Gayet rahatım :p Değişiklik var evet.Bir kaç ay öncesine kadar herşeye sen muhalefetken,herşeyde senin adın geçerken herkes sana tepki gösterirken birden herşey değişti sanki ?
Kimse tubis demiyor kimseye laf sokmuyorsun takılıp gidiyorsun öle..
Yılların muhalefet insanı doğru yolu bulmuş gibi gelip bize burda doğruyu yanlışı öğretme lütfen.Varsa bir sıkıntın her mesajın üzerinde kötü mesajı moderatore bildir butonu var.Tıklayıver alsın stresini..

Benim demek istediğim bu değildi. Kırk yılın başı ciddi oldun ama çuvalladın Malicim kusura bakma. Benim siteye zaman ayıramama sebebim zamanım olmaması sadece. Demek istediğim poponuzu çekip sitede yayınlamanız vs. Siz bu durumdan hoşnutsanız diyebileceğim bişey yok. Popo sizin, ister gösterin..

:S ne olmuş yahu :)
neyse m'alim ben programı yaptım. bayramda bizim kuzenle kıbrıstayız dönüşte de ordayız şeker. şu adana nın yolları taştan mı bi de ben göreyim yahu:))
özldik de her ne kadar pıstafa gelip dolanıp aramadıysa da yeriniz başka kardeşlerim benim:)

mCk

malı arkadasım popo senın popo popo benm popo ve o gorduklerın sorttan ıbaret ve ondaada bır sorun yok bunları hergun televızyonlarda goruorsn saten bence tubıs sen en ıyısı bu topıclere gırme yane bızım oldugumz basında +18 olanlara hem streste olmamıs olursun bosuna topıcte kırlenmez;) hmen yukarda moda sıkayet et var bak ona bas unutmadan

Benim demek istediğim bu değildi. Kırk yılın başı ciddi oldun ama çuvalladın Malicim kusura bakma. Benim siteye zaman ayıramama sebebim zamanım olmaması sadece. Demek istediğim poponuzu çekip sitede yayınlamanız vs. Siz bu durumdan hoşnutsanız diyebileceğim bişey yok. Popo sizin, ister gösterin..
Yoo hayır hiçte çuvallamadım..Gayet 12den vurdum hatta.Gördüğün popoların sahiplerinin izniyle konulmuştur bunlar.Kimsenin popsunun tenini gördün mü ? şort ve pantolon neden seni bu kadar rahatsız etti ki? Siz bayanlar değilmisiniz dapdar pantolonlar giyip insan içine çıkan?Ha tuubacım ?:)
:S ne olmuş yahu :)
neyse m'alim ben programı yaptım. bayramda bizim kuzenle kıbrıstayız dönüşte de ordayız şeker. şu adana nın yolları taştan mı bi de ben göreyim yahu:))
özldik de her ne kadar pıstafa gelip dolanıp aramadıysa da yeriniz başka kardeşlerim benim:)

Canım ii güzelde savaş ben pıstafa büyük ihtimalle o 9 günde istanbula gelecektik:p Olmassa gitmeyin kıbrısa,kuzeninle sana biz gelelim:p

Atlayın gelin de görelim:)
mali o dötü göbeği kaldırıp zor gelir istanbula . rejime başlarsa 1-2 ay sonra belki :p
Son bir kaç aydır gözle görülür bi değişiklik var sitede.
sadece komtan yumuşamaya başladı :cherry:
resim097aj0.jpg
bu yüz ifadesi enteresan , keşke fotonun alt kısımlarınıda görebilseydim :p

siz gemişiniz biz gelmişiz farketmez canem. buyrun madem siz gelin pisafir olun..
ha bu arada yafs ne popo muhabbetiymiş bu. güzel bu çocukların poposu yahu. dünya ahret kardeşim olsunlar da kaş göz çizsen çoğu bayana taş çıkarır:))))))))))))))
da o göbek benim hayallerimle oynuyo ya m'ali. bi daha göbek çekerseniz iki süsleyin kardeşim yahu:)))

siz gemişiniz biz gelmişiz farketmez canem. buyrun madem siz gelin pisafir olun..
ha bu arada yafs ne popo muhabbetiymiş bu. güzel bu çocukların poposu yahu. dünya ahret kardeşim olsunlar da kaş göz çizsen çoğu bayana taş çıkarır:))))))))))))))
da o göbek benim hayallerimle oynuyo ya m'ali. bi daha göbek çekerseniz iki süsleyin kardeşim yahu:)))

ağzına sağlık nani :)
Söz bi dahakine resim çizip çekicez :p

Tencere kapak meselesi :) Herkes keyfine baksın.. Girmem bir daha olur biter. Benim midem almıyor o kadar..

beğenmiyorsan bakma arkadaŞım.. ve sakında sanane burasnın senin mi die sorma. cevabım direk sanane oLur.. biz böyle eğleniyoruz böyle mutluyuz.. şikayetin varsa bakarsın bir modaratöre ona iletirsin.. ki biz böyle eğLeniyoruz. zevkler ve renkler meselesi..

Benim kıçımı ben ister gösterir ister açarım.. biz ehli keyif adamlarıyız.. İstediğimizde istediğimiz gibi eğlenir istediğimizde istediğimiz yere çıkarız..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar