- Konu Yazar
İyi geceler herkeze merhabalar.Perşembe günü motorumun satışını verecektim,ama satışta problem oldu.Vergisi gözüküyor ödedigim halde,neyse bekleyelim cuma yaparız dedik.Sattıgım kişiyle iş yerlerimiz yan yana,ücretin tamamını aldım satışı vermedim , abi satışı alana kadar bende kalsın motor dedi bende verdim hevesini kırmayayım diye.Akşam oldu bu beni aradı abi çabuk gel motoru baglıyorlar, neyse hemen gittim yediemine çekmişler bile.Memur lara diyorum abicim buyrun ruhsat ,sigorta poliçesi burada daha 20 gün var sigortanın bitmesine ne iştir bu , valla ben bilmem kardeşim sistemde sigortasız gözüküyor dedi ve 92 lira ceza kesmiş.Diger gün cuma günü sigortacıya gittim nedir neyin nesidir sigortacı emliyet felan derken tramer'de(dogrumu yazdım bilmiyorum)sistemde motor no şase nonda şase motor noda yazılıymış ama poliçeyle ruhsatı karşılaştırıyorum aynısı neyse onu düzeltecekler pazartesi günü ama şöyle bi konu varki ben bu motorla 15-20 uygulamaya girdim,2-3 te cezam var 2 tanede kazam neden bu zamana kadar bunlar çıkmadıda şimdi çıktı ? kafama takılan bu neden yani 1 sene boyunca hiç kimse senin sigortan yok diye ceza yazmadı ?