Turkiye icin farkli olabilir. Amerika'da suc kimde olursa olsun, deger kaybi karsi tarafin sigortasi veya sizin kaskonuz tarafindan odenir.
Deger kaybi ne zaman soz konusu olur:
- Yeni arabanin ilk kazasi.
- Aracin panellerinin degisecegi ciddilikte kazalar, eger aracin ederi yuksekse.
- Yeni olmayan ederi dusuk aracin kaza sonucu deger kaybi minimal olacagi icin deger kaybi odemesi de olmaz.
iki ay kadar once 13 senelik arabamla birine arkadan carptim, suclu benim. Kasko $500 odedi ekstradan bana. Ben de, tamirci de sasirdik... Ancak arac hala degerli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
Doğru fakat kazaya bağlı olduğu için ben motoru 2 gün sattığımda kardeşim bu kazalı diyip adam pazarlığa oturmak isteyecektir hoş pazarda çokta yeri olan bir motor olmaması beni daha çok endişelendiriyor.
Haklisiniz, ancak orada size dusen kazanin icerigini paylasmak, motosikletin degerine etkisi olmadigini belirtmek adina. Almayi ciddi dusunen biri de bunu anlar zaten.
Sahsen "kazali olma" olayinin ciddi suistimal edildigini dusunuyorum. Makul oldugu durum aracin ciddi yapisal tamir gordugu durumlar olabilir ancak. Manet, pedal, cizilen plastik, plaka tutucu degisse n'olacak? Asil soru sase veya gidon basi yamulmus mu? Bakin o ciddi deger kaybi demek.