Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçek mi bu ya ? Bi eksi yanı filan var mı sakata gelmeyelim
Yüzde yüz gerçek.Ben yaşadım ve benim gibi bir sürü insan bıraktı bu hap sayesinde.Ben çok araştırdım.Hapın çalışma prensibi çok basit.Normalde sigara içen bi insanda nikotin kana karıştıktan sonra beyindeki reseptörlere ulaşıp dopamin salgılanmasına sebep olur.Yani biz sigarayı beynimize dopamin salgılattığı için içeriz.Ama bu hapın içindeki varaniclin maddesi nikotinin yerini alıp reseptörlere bağlanır.Zamanla nikotin için bağlanacak yer kalmaz ve vücudun nikotine ihtiyacı kalmaz.Sigarayı bıraksanız dahi herhangi bir kriz yaşamazsınız.Daha detaylı bilgi için :
http://www.youtube.com/watch?v=5XZV4uDoudM&feature=my_liked_videos&list=LLK1LaXCp1hw-KdFr03NxOMg
Hapın yan etkilerine gelirsek zaman zaman uykusuzluk yapar.Ancak ben sigarayı bıraktıktan sonra öyle rahat uyumaya başladım ki herşeye değdi.Kafamı yastığa koyar koymaz uyumaya başladım.Sabahları ise kuş gibi hafiflemiş olarak uyanmaya başladım.Sigaranın üzerimizde yarattığı olumsuzluklar o kadar fazlaymış ki insan bırakınca daha iyi anlıyo.Mesela sigarayı bırakınca arabaya biner binmez camları açmaya başladım.Arabada içtiğim sigaranın kokusu öyle bir sinmiş ki arabaya biner binmez midem bulanıyodu.Küllüğü yıkadım koku gitmedi.Arabayı yıkamacıya götürüp içini dışını yıkattım yine de kurtulamadım kokudan.Sonunda gittim sprey parfüm falan aldım.Arabanın her yerine sprey sıktım.Ancak öyle kurtulabildim kokudan.Hapın bir başka yan etkisi HD kalitesinde rüyalar görmek.Ben 23 gün kullandım hapı.Ama 2 gece böyle rüya gördüm.Sanki film izliyomuşsun gibi çok net rüyalar görüyosun.Ama korkutucu kabuslar değil.Sıkıntı yaratmıyo yani.Bi kaç gece de uyku problemi yapmıştı.Sağa dön sola dön bi türlü dalamamıştım uykuya.Ama bu kadarcık yan etkiye katlanmanın sonucu ödülüm çok büyük olmuştu.Hani derler ya sigarayı bırakan insan çok fena sinirli olur.Ben normalde sinirli bi yapıya sahip olmama rağmen bu hap sayesinde en ufak bir sinirlilik yaşamadım.Hatta sigarayı bırakmanın mutluluğuyla yüzümde gülücüklerle dolaşıyodum.Herkese tavsiye ederim.Türkiye'de bu hapla 10 binlerce kişinin sigarayı bıraktığından bahsediliyo.Hiçbir yan etkisi olmayan bir hap.