Bayler şu şöyle yapmış, bu böyle diye atıp tutmak yerine, oturup biri şu işin reçetesini çıkartsın biz bari yalan yanlış ilanlar açmayalım :cherry:
Mesela benim tam 1 yıllık bir CB 125 im var, daha 1 yıl garantisi var :cherry:
Michelin lastiklerim var 2000km yapmadı (sibobu 30 lira o derece :cherry: :mrgreen

+ sök tak masrafı falan... (canını sevenin alacağı bişey aksesuar değil! )
Koruma demiri en kral et kalınlığına sahip olanından, dokununca çöküp eğilip büzüleninden değil :cherry: (canını sevenin alacağı bişey 2, aksesuar değil 2 :mrgreen: hadi bunu kendin monte ettin diyelim :mrgreen: )
Elcik korumalarım var, aluminyum destekli supermoto tiplisinden... (sağ şeritte bayan kapısını açsa, geçirsen kapıya parmakların yerinde kalır, daş mubarek daşş :mrgreen: unutmadan +bunun montajıda var )
Givi E-45 çantam var, ( çin işi givilerden değil, Made In Italy :cherry: ) üstüne çık zıpla banamısın demez, bunun tablası var + montajı var...
Aldığımdan beri kapalı alanda + branda ile sarıldı, hatta o branda bağcıkla bağlandı olurda kedi medi girmesin, aradan toz sızmasın diye :mrgreen:
Servis bakımlarında ustaya dahi müdahale edildi, kitapçıkta ne yazıyorsa o :cherry:
Motor ısınmadan 1 (bir) kez bile yola çıkılmadı, acelesi olan taksiye biner mantığında biriyim, motosiklet keyif işi :cherry:
Rodajında kız arkadaş hafif yokuşta bile indirilip yürütüldü, 50kmh hız geçilmedi 30dk/1 mola verildi, rodaj sonrasında cilli gibi açıldı ( Artçım ol 120kmh gör öyle al :cat
Hadi gönlün rahat olsun, aklında bişey kalmasın diye 8000 bakımına birlikte gidelim, içine sinsin öyle al oda benden anasını satıyım :mrgreen:
Motul dan başka yağ rodaj harici kullanılmadı, zincir Wurth tanır başka ne sürsen tanımaz. Zincir gaz yağı WD40 falan filan değil, kılavuzda belirtilen " Kerosene" ile temizlendi :cherry:
Kaza bela yok çok şükür, bir kez benzinlikte hava su yanında sola meyillendi çok direndim ama bacağa kramp girince canımdan kıymetli değil ya deyip yavaşca sola bıraktım :mrgreen:, çanta ve koruma demiri sağolsunlar yer göstermediler CB' me.
Km çoğu uzun yolda yapıldı (rodaj hariç, rodajda bol vites değiştirildiğinden ve bol mola gerektiğinden uzun yola çıkılmadı, motorun ısınmasına hiçbir şekilde izin verilmedi)
Şimdi ben bu yavruyu kaça verirsem, alanda satanda memnun olur, hak geçmez, hadi buyurrun, atıp tutmadan harbi harbi cevaplayın öğrenelim :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
He unutmadan, 6500km deki orjinal lastikleri yanında vericem,
Temmuz pulu yatırıldı (sonuçta 0 alan arkadaşın ödeyeceği bi meblağ),
Dilediği ekstrayı söker 2. el olarak kendim satarım, sevmediği bi çantayı motosiklet ile birlikte alması için kimseye diretmek hakkım değil diye düşünüyorum.
( Lastiğe, ecliğe kadar sökerim sorun değil, yeter ki ne alan, ne satan malbuş durumuna düşsün! )
Hepsinin şuanki piyasa fiyatı belli, 1 yıl kullandım layığıyla ( Layığıyla diyorum çünkü öyle karda kışta motoru rafa kaldırıp çürümeye bırakmadım, işleyen ışıldar hesabı, bindim :cherry:::gazla:: ) :mrgreen:
Sen kaça aldın, şunu nasıl kaça taktırdın falan gibi reçetelerle gelmeyin, alayı hediye gelse bedava verecek değilim sonuçta
Sağlam, orta yolu bulan, hiçbir şekilde hak geçmeyecek bi reçete çıkartalım ortaya forum olarak, camiaya katkımız olsun :cherry: