Adam satıyor ama sigortanın alan kişi tarafından tekrar yapılacağını bilmiyor ben sigorta yaptırdım onu da yazın diyor saçma sapan fiyatlar çekiyorlar 5850 demiş adam ya mal mıdır nedir

Sıfırını plaka sigorta dahil dahil 5000e alıyorsun zaten
Bana sıfır anahtar teslim 5000 tl ye bir tane alırmısın? sana parayı ve vekaleti göndereyim?
160 tl iki yaprak ruhsat 15 de plaka bak ben ikinci el aldım sigortası 10 gün önce en ucuzu izmir plaka 168 lira. senin hesabına göre 5100 ü geçiyor bu ?
Sıfır almanın ntek masrafı 15 lira plaka 1 adet ruhsat yaprağı oda 115 lira fazlaya mal oluyor.
5800 e 2010 model satmaya çalışanlar var

o konuda haklısın
altına sıralamış durmuş aksesuarları fiyatlarını . ona yazacağın tek şey aksesuarları sök senin olsun de

zaten motorun fiyatı kuşa dönüyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Şerefsizlikten başka birşey değildir. Ducati, BMW gibi motorlarda aksesuar paketlerinden dolayı kabul edilebilir birşeydir ama 250 cc altında sahtekarlıktır, hele ki böyle 150 cc commuterlerde tam şerefsizliktir. Bu işin kralını da Today sahipleri yaparlar. Zamanında 2200 TL'ye hatta 1750 TL'ye aldıkları motorları 4500'e satmaya çalışıyorlar. Ben gördükçe hepsini siteye şikayet ediyorum. Geçen Titanic 200'ü 5900'e falan satmaya çalışan birine "Sizin motorun bir özelliği mi var ki bu fiyattan satıyorsunuz ?" diye sordum, "sıfırın alım satım masrafı 1000 TL tutuyor" diye ceavp verdi. Sahterkarın teki anlayacağınız.
Anlayan kimseye satamazlar tabi...
ohoo ona bakarsan 2011 cbf lerde 4000 tl peşin fiyatına 12 taksit ile satıldı hele izmirdekilerin üzerindeki kappa k35 çanta ve koruma demiri hep hediye edildi. çanta 175 tl demir 30 tl adam zaten 3800 e boş makinayı mal etti. şimdi yaz sıcağında stok sıkıntısında 4000 tl ye iki yaşındaki motoru satıo satabiliyor. Bu ülkede diğer şeyler ve vergielrin yediği zam senin maaşının yediği zammı katladığından böyle oluyor. <Gizli enflasyon)