Sıfırından %40 fazla isteyen adam ile yazışma

Hani bazı erkek veya kadınlar olur tip tip saç şekli yırtık pırtık elbise ne biliyim makyaj yaparlar insanlar kendine bakınca güzel oldukları için değil hani cins diye bakarlar.

Onları görünce aklıma gelir hani rencide etmek istemem ama hiç mi eşi dostu akrabası yok abi sen ne yapıyorsun diye uyarmıyor. Çevresinde ki insan uyarır yapma abi gülünç oluyorsun milet e dalga konusu oluyorsun diye..

Ben anlamadım sıfırından %40-30 fazla parayı ne diye ister.

Kardeşim isterse 200 yazar ve sonuç olarak satılmaz, ben 2015 model 14 bindeki 600rr'ı 38'e aldım, birisi 2014 model 15 bindeki motora 42 yazmış. Sen olsan hangisini alırsın? İsteyen istediğini yazsın sen kasma

Kardeşim isterse 200 yazar ve sonuç olarak satılmaz, ben 2015 model 14 bindeki 600rr'ı 38'e aldım, birisi 2014 model 15 bindeki motora 42 yazmış. Sen olsan hangisini alırsın? İsteyen istediğini yazsın sen kasma

Kastıgım bir şey yok :) hani 16 dese anlayım sıfırını 13 veren bayiler var iken 20 yazmak toplum piskolojisi ne hale gelmiş :)

c3y

Kastıgım bir şey yok :) hani 16 dese anlayım sıfırını 13 veren bayiler var iken 20 yazmak toplum piskolojisi ne hale gelmiş :)

Kardeş sonuna kadar haklısın ben su isteyen istediğini yazsın diyen insanlara ayar oluyorum emin ol onlarda aynısını yapıyor.Aç herifler

Satıcı arkadaş hiç dayak yemedi herhalde. :cherry: Herkes istediğini yazabilir tabi ama satılır mı orası var.

İstiyen istediğini yazarda ,istiyen istediğini ona yazamaz mı be usta

aynı motoru 5 bin liraya satan biri olsa, bu neyin kafasını yaşıyor diye konu açar mıydınız merak ediyorum..

Bu tarz ilanları ben genelde motor satan ergenlerde görüyorum. Araç satan insanlara bu tarz abuk ilan pek olmuyor. Motor satan arkadaşlar yok ruhsat yok plaka bilmem ne diye bunları alacak olandan çıkarma derdinde. Ya bi defa bir kız oğlan kız diğeri ellenmiş. Sen ellenmişe bak ben güzel elledim sen zahmet etme diyorsun.

benim anlamadığım,motorun orjinali 31,5 hp nasıl 38,5 hp diyor ,egzos takıp 7 beygir alan cinslerdenmi bu acaba

Satıcı, en son kamu spotu tadında bilgi vermeyi de ihmal etmemiş.. :mrgreen:

İlanlarda bakınırken bende biryane gördüm motorun ikinci el değeri 10 11 bin bandında arkadaş 14 bin tlye koymuş kendisine burdan sevgilerimi yolluyorum

aynı motoru 5 bin liraya satan biri olsa, bu neyin kafasını yaşıyor diye konu açar mıydınız merak ediyorum..

Oyle bir şey olsa konu acmazdim .

Ben adam a gerçekten özel bir şeyler yaptırmış olabilir diye merak edip sordum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

Bu tarz ilanları ben genelde motor satan ergenlerde görüyorum. Araç satan insanlara bu tarz abuk ilan pek olmuyor. Motor satan arkadaşlar yok ruhsat yok plaka bilmem ne diye bunları alacak olandan çıkarma derdinde. Ya bi defa bir kız oğlan kız diğeri ellenmiş. Sen ellenmişe bak ben güzel elledim sen zahmet etme diyorsun.

Çok haklısınız genelde ergen taifesi böyle işleri yapıyor. Birde piyasası tam belli olmayan motorlarda var bu durum o motordan üç bestane satlik. Ama hiç anlamadığım anlama veremedigim gs650 de var

Lynxmaster nickli vatandaşta bu tarz düşünenlerden birisi demek ki.. sen merak etme lynxmaster aynı motor 5 bin liraya konsaydı bu konu açılmadan satılırdı ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar