Sıfır Sürücülük...!

Merhabalar Arkadaşlar
Motor almayı düşünüyorum yanlız 1 kere olsun sürücülüğüm yokdur tabi motoru almadan önce a2 ehliyeti alıcam en kısa zamanda zaten..!Sorıcam şudur hani en başda başlarken düşük hacimli motorla falan başlamak istemiyorum maddi gelirim ilerde değiştirmeye falan el vermeyebilir.1 tane alıyım her yönüyle sağlam olsun gözüyle bakıyorum.Düşündüğüm fiyat ise 5.000 YTL ile 7.000 YTL arası bir çok sitede araştırdır.Yaklaşık 1.5 2 aydan beride araştırıyorum.600 lük bi motor düşünüyorum.Bide 4 silindir olması tercihim.Önerebileceğiniz modeller nelerdir acaba.?Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
bence Yaım saat içinde ne almaya karar vericeksi :) Sitede epey bilgin var..Hoş geldin Siteye Motorunda şimdiden hayırlı olsun..

600 cc lik motor başlangıç motoru olmaz arkadaşım hem kendin diyorsun 1 kere bile sürücülügüm yok''
nasıl olcak bu iş vites attırırken ya motoru düşürüp altında kalırsan o 600 lük dedigin makina 200 kilo
sen en iyisi git bi scooter al
madem kalite diyorsun honda, yamaha gibi markalardan alman lazım.

Dk 1 Gol 5 gibi oldu Cihanın sözlerii..Bende buna benzer bişe dicektim ama heveslerin Kırılmasın die ses çıkarmadım açıkçası:)

Öncelikle ne tarz bir motorsiklet alacağına karar vermelisin... Enduro/ Scooter/ Cross/ Chopper/ Racing/ Touring

Bunu bildirdiğin taktirde model hakkında daha çok tavsiyeler alabilirsin sanırım.

Ayrıca ilk motorun, sıfır yerine ikinci el olmasında fayda vardır diye düşünüyorum. Malum düşebilme ihtimalin olduğu için

600 cc lik motor başlangıç motoru olmaz arkadaşım hem kendin diyorsun 1 kere bile sürücülügüm yok''
nasıl olcak bu iş vites attırırken ya motoru düşürüp altında kalırsan o 600 lük dedigin makina 200 kilo
sen en iyisi git bi scooter al
madem kalite diyorsun honda, yamaha gibi markalardan alman lazım.

Scooter almayı en başdan sildim kafamdan:(:( Pek bi bilgim olmadığından hani düşünüyorum ilk 4 5 ay falan baya bi dikkatle kullanırım bi sorun yaşamam die

Öncelikle ne tarz bir motorsiklet alacağına karar vermelisin... Enduro/ Scooter/ Cross/ Chopper/ Racing/ Touring

Bunu bildirdiğin taktirde model hakkında daha çok tavsiyeler alabilirsin sanırım.

Ayrıca ilk motorun, sıfır yerine ikinci el olmasında fayda vardır diye düşünüyorum. Malum düşebilme ihtimalin olduğu için

Racing düşünüyorum zaten 2. el olması tercihim.

Son düzenleme:
bence bu işin bişeyi çıktı,dalgamı geçiyosunuz arkadaşlar yaa,,ne demek bir kere bile motor kullanmadım ama 600 lük hemde 4 silindir alacam,sen karar vermişsin zaten...:farao::farao::farao:

bence bu işin bişeyi çıktı,dalgamı geçiyosunuz arkadaşlar yaa,,ne demek bir kere bile motor kullanmadım ama 600 lük hemde 4 silindir alacam,sen karar vermişsin zaten...:farao::farao::farao:

ARkadaşım suçmu yani bunları sormak sadece fikir edinmek istedim belkide duyduklarımdan sonra vaz geçicem düşük bişide kafamı yorıcam:S:S

o zaman düşük cc'li bişeyler al. :) 250cc'den başlangıç olur bak.:) ybr 250 alabilirsin mesela :) ama motora elin bile değmediyse ya da bi arkadaşının bile arkasına binmediysen o 250cc bile yüksek geleceğinden sitedeki bir çok arkadşımız yamaha ybr 125 ya da honda cbf150 motosikletlerinin başlangıç motosikleti olarak kabul edip satın almışlardır ve hayatlarından da memnunlar :)

o zaman düşük cc'li bişeyler al. :) 250cc'den başlangıç olur bak.:) ybr 250 alabilirsin mesela :) ama motora elin bile değmediyse ya da bi arkadaşının bile arkasına binmediysen o 250cc bile yüksek geleceğinden sitedeki bir çok arkadşımız yamaha ybr 125 ya da honda cbf150 motosikletlerinin başlangıç motosikleti olarak kabul edip satın almışlardır ve hayatlarından da memnunlar :)

peki bu ybr 125 ile honda cbf150 egzos sesleri nasıldır?

Motosikleti
cb 125 f
sen o paraya ancak ehliyet+ koruma kıyafetleri+ bide cbf 150 alırsın. ilerde birazda para biriktirir cbf yi satar üstüne ekler motoru büyütürsün. hem bu arada pratiğinide geliştirmiş olursun. evet aynen böyle olur:)

dostum can sağlığını senden fazla düşünerek sıfır sürücülükle yanlızca şunu almanı öneririm

bike_361.jpg

dostum can sağlığını senden fazla düşünerek sıfır sürücülükle yanlızca şunu almanı öneririm

bike_361.jpg

evet katılıyorum,vee görmemişim daha doğrusu yazının başını okuduktan sonra direk yazdım çünkü devamıo daha saçmadır diye ki öyleymiş,sölediğin fiyata 4 silindir alacan demek,eyvallah paşam,ama bilgin olsun ben bugun motorumu 13000 ytlye sattım,zaten sürmeyi bilmiyon bide eski motor alıp dertsizi başına dert açacaksın vede aileni kalp hastası yapacaksın,senin dediğin şey şuana benm f1 yarışlarına katılabilirmiyim diye topic açmamla aynı,onun için gel sen ufa hatta ufacık bişey al..kimseyi üzme

evet katılıyorum,vee görmemişim daha doğrusu yazının başını okuduktan sonra direk yazdım çünkü devamıo daha saçmadır diye ki öyleymiş,sölediğin fiyata 4 silindir alacan demek,eyvallah paşam,ama bilgin olsun ben bugun motorumu 13000 ytlye sattım,zaten sürmeyi bilmiyon bide eski motor alıp dertsizi başına dert açacaksın vede aileni kalp hastası yapacaksın,senin dediğin şey şuana benm f1 yarışlarına katılabilirmiyim diye topic açmamla aynı,onun için gel sen ufa hatta ufacık bişey al..kimseyi üzme

cbr 125 büyükmü gelir acaba.Benm kafamda en başda model dış görünüm önemli (hani zevkler ve renkler farklı olur ya) cbf 150 ybr 125 felan kullanıcam tarzda bi motor değil hiç almam daha iyi:S:S
Yardımlarınız için tşkrler arkadaşlar

CBR ÇOK CILIZ DURUYO CıBıRcılar alınmasınlar ama..

Bence sana Hyosun GT 250 R gider......

bende şuan ona bakıyodm:D:D
peki bunların egzos sesleri dierlerine nazaran baya düşükmü ?

ben doğma büyüme iskenderunluyum yani motorun anavatanı diyebiliriz 9 yaşında süper 52 ile başladığım motor macerası honda kinetix şimdi yok 3 vitesli minsk vs ile devam ettim son dönem emanet büyük cc ler kullandım şimdi yaş 24 35.000km civarı tecrübem var buna rağmen 600 ile 1000 arasında karar vermeye çalışırken zorluk çekiyorum 0 tecrübeyle 600

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
600 ve 4 silindir dedinmi güç 100 hp civarı oluyo ee tecrübede yok ... yakında sen değil ama seni tanıyan bir arkadaş taziye başlığı açar bizde sana rahmet ailene sabır dileriz...

600 cc 2 silindirli çok güzel choperler var oysa dragstar mesela 40 hp civarı güç ve kullanım kolaylığı .. bi eğitim kuruluşundan alacağın bi eğitimle bu tip bi choper veya çok yüksek olmayan bi enduro ile başlaman mümkün ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar