Sıfır motor almakla hata mı ediyorum ?

2014 modelleri ne zmn çıkar ona göre bekleyebilirim. Bilgisi olan var mı ?

valla bende sıfırcıyım.. mantığım 2.el diyor ama.. kalbim hep sıfırından yana... :)

Sıfır malın hissiyatı çok farklıdır kabul ama çok fazla maddi gücün yok ise bildiğin birinden 2. el almak daha güvenli.Dün bir arkadaşımız 3000 e like 125 aldı 2011, hem tanıdık olduğundan fiyatı düşebilirsin hem bilindik motor sıfır gibi olacaktır.Ayrıca genelde 2. el aksesuarlı da olursa seni birçok masraftan kurtarabilir.Keşke ilk motorumu 2. el alsaydım bu kadar kendimi sıkıştırmasaydım dediğim çok oluyor

Yaklaşık bir ay önce bismillah deyip motorumun marşını ilk ben çevirdim km 00000'dı. :) Buda başka bir hastalık :)

Önceden sıfır motosiklet isteyenleri anlamazdım...
Satmak istesen kafadan zarar, illa ki düşüp kalkacaksın, için gider vs diye düşünüyordum...
Ama kendim 2. el motosiklet ararken öyle şeyler gördüm ki :mrgreen:
Km oynanmamış, rodajı düzgün yapılmış, hor kullanılmamış motor bulmak çok çok zor...
Ben şanslıydım ve arkadaşların yardımı ile bulabildim temiz motor...
Burada bile okuduk, motoru satmaya karar verince araba yağı koydum vs. diyenleri :)
Bulabiliyorsan, çevren varsa ve şanslıysan elbet 2. el mantıklı, ancak şanslıysan tabi :p

Sağolun arkadaşlar abiler. Sıfır almaya karar verdim. Tabiki motorumu satar satmaz :)

ilanı burada da paylaş fiyatta anlaşırsak görmek isterim.

İlanı düzenledim fiyatı düşürdüm. İncelenmesi bitsin yayınlandığında paylaşırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

ilanı burada da paylaş fiyatta anlaşırsak görmek isterim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...fiyati-dusurdum-muayene-yeni-136334742/detay/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar